Rowan Atkinson: Mr. Bean je mrtvý! Už jsem Johnny English! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rowan Atkinson: Mr. Bean je mrtvý! Už jsem Johnny English!

Tohle není Mr. Bean, ale Johnny English
Tohle není Mr. Bean, ale Johnny English (Bontonfilm)

Britský komik Rowan Atkinson (56) se rozhodl nadobro skoncovat s rolí, jíž vděčí za svou popularitu. Jako tragického smolaře Mr. Bean už jej nikdy neuvidíme.

Atkinson se jako Mr. Bean poprvé představil v roce 1989. Jeho komické scénky se okamžitě staly televizním hitem a jako Mr. Bean se objevil celkem ve 14 epizodách a dvou celovečerních filmech.

„Vždy jsem ho považoval za nestárnoucí, nadčasovou postavu. Nechci aby zestárnul. Kdybych se ho rozhodnul znovu ztvárnit, byl by starší. Chci si Mr. Beana pamatovat takového, jaký byl před pěti nebo deseti lety,“ řekl o své životní roli Atkinson.

Nemusíme se však bát, že o jeho grimasy přijdeme. Mr. Bean je sice mrtvý, ale Rowan Atkinson je stále ve formě a podruhé si zahrál agenta Johnnyho Englishe. Našel po Mr. Beanovi svou novou tvář? Komedie Johhny English se vrací právě dorazila do českých kin.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.