Jan Bendig přiznal: Mám novou přítelkyni, chce být Miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jan Bendig přiznal: Mám novou přítelkyni, chce být Miss!

Fotografie
Fotografie (internal)

Finalista první Česko Slovenské SuperStar Jan Bendig (17) dlouho tajil svůj soukromý život a neustále se vyhýbal odpovědi na otázku, s kým vlastně chodí. Dokonce začaly zlé jazyky spekulovat o tom, že je gay.

Tak to ale není, což Honza dokázal na jednom z castingů České Miss. „To je moje přítelkyně,“ prozradil pyšně přítomným, když se zrovna na pódiu promenovala krásná brunetka, usilující o místo ve finále této soutěže krásy.

Když se ale samozvaný módní guru Norbert Miró, který se společně s partnerem České Miss – pramenitou vodou Aquila – podílí na vzniku videí z jednotlivých castingů soutěže, zeptal po chvíli Honzy znovu, vzal zpěvák překvapivě zpátečku. „No já nevim, no...,“ drmolil.

To už ale zasáhla jeho milá, která pevně přiznala: „Ano, chodíme spolu, Honza je můj přítel,“ a bylo po tajemství. Do Miss nakonec kráska nepostoupila, protože se zjistilo, že nesplňuje spodní věkovou hranici věkového limitu. Tak snad příště.  

Na Honzovo přiznání se můžete podívat na videu zde:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.