Andrea Gabrišová z »Talentu«: Po odchodu otce musela živit rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andrea Gabrišová z »Talentu«: Po odchodu otce musela živit rodinu!

Andrea na castingu
Andrea na castingu (reprofoto TV Prima)

Mezi největší objevy druhé řady show Česko Slovensko má talent patří Andrea Gabrišová (19). Tu do soutěže nepřiměla jen touha podělit se o svůj zpěv, ale také snaha zavděčit se otci, který na ni zanevřel.

Andrea na jeviště přišla jako slušně vychovaná dívka z církevní školy, ale během písně z muzikálu Chicago se proměnila v sexy dračici. Na diváky zapůsobil i její příběh. Mladá zpěvačka by totiž ráda našla cestu ke svému otci, který její rodinu před pěti lety opustil, a připravil jí tak těžké chvíle.

„Pamatuji si, jak se jednoho dne sbalil a odešel pryč. Těžce jsem to prožívala. Ze začátku byly slzy, potom jsem se dala na zpěv, abych na to nemusela myslet,“ svěřila se Andrea serveru Cas.sk

Kvůli rozhodnutí otce se její rodina ocitla ve finanční tísni. Rodiče Gabriely totiž společně podnikali, a když se jejich životy vydaly opačným směrem, její maminka zůstala bez práce. Kvůli nedostatku peněz byly dokonce donuceny opustit byt a odstěhovat se k babičce.

Tehdy musela Andrea svůj talent zúročit a přispět do skromného rodinného rozpočtu. „Bylo to těžké. Každou korunu jsme musely obracet.Dostala jsem možnost účinkovat v divadle, tak jsem taky přispívala svými honoráři,“ zavzpomínala Andrea na nepříjemné období.

Na svého otce nemá ani telefonní číslo a věří, že poté, co ji uvidí v televizi, se jí konečně ozve. Dočká se Andrea díky show Česko Slovensko má talent usmíření?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.