Svatba exBeatla: Paul McCartney se oženil v den Lennonových nedožitých narozenin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatba exBeatla: Paul McCartney se oženil v den Lennonových nedožitých narozenin!

„Jsme jedničky!“ Paul s Nancy těsně před svatebním obřadem. Společné jmění manželů činí 19 miliard Kč.
„Jsme jedničky!“ Paul s Nancy těsně před svatebním obřadem. Společné jmění manželů činí 19 miliard Kč. (Profimedia.cz)

Sir Paul McCartney (69) se včera potřetí oženil! Svůj den D se rozhodl propojit se vzpomínkami na lidi, kteří navždy a nesmazatelně vstoupili do jeho života.

Americkou multimilionářku Nancy Shevell (51) si bral na londýnské radnici Marylebone, na níž před 42 lety pojal za manželku svou první ženu Lindu (†56), jež zesnula na rakovinu prsu.

Navíc si ne náhodou vybral 9. říjen, tedy den, kdy by své 71. narozeniny oslavil John Lennon (†40), který společně s ním tvořil srdce nejslavnější kapely všech dob Beatles.

„Neblázněte, samozřejmě, že nejsem nervózní,“ odpověděl s úsměvem McCartney na dotaz novináře, zda trpí před svatbou trémou. Hlavně klid – to bylo motto celé svatby.

Paul McCartney vstoupil potřetí do stavu manželského komorně a bez zbytečných okázalostí. Poněkud ostrý kontrast k veselce s Heather Mills (43), která se odehrála před devíti lety na irském zámečku a stála 40,5 milionu Kč. Paul má stále v paměti její trpký konec. Vyústila totiž v rozvodovou bitvu během níž jej Heather oškubala o 800 milionů korun.

Včerejšího svatebního obřadu se zúčastnilo jen 30 hostů. Paulovi šel za svědka mladší bratr Mike (67), dcerka Beatrice (7), kterou má s Mills (ta pozvánku samozřejmě nedostala), dělala družičku. Nechyběli ani syn nevěsty Arlen Blakeman z prvního manželství či Paulova dcera, slavná návrhářka Stella McCartney (40), která navrhla nejen svatební šaty, ale i svatební menu.

Maso na jídelníčku chybělo (Paul je totiž vegetarián) a potraviny musely být v bio kvalitě. Svatební hostina se odehrála v ženichově rezidenci St. John´s Wood, nedaleko od slavné Abbey Road, kde kapela Beatles nahrála většinu svých písní.

Dvě z nich zazněly v McCartneyho podání i na recepci: Let it Be a nevěstina oblíbená Let Me Roll It. Třetí zbrusu novou složil speciálně pro slavnostní příležitost. Líbánky si pár užije v Karibiku.



Přečtěte si
svihaklazensky
11. 10. 2011 • 11:43

vypadá ta Nancy fantasticky......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.