Show k uctění památky Jacksona: Vystoupily tři Michaelovy děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Show k uctění památky Jacksona: Vystoupily tři Michaelovy děti!

Jacksonovy děti dorazily na show v kopiích tátových kostýmů (zleva - Prince Michael, Blanket, Paris
Jacksonovy děti dorazily na show v kopiích tátových kostýmů (zleva - Prince Michael, Blanket, Paris (Profimedia.cz, ara)

Tři děti zesnulého popového krále Michaela Jacksona (†50) dojaly 50tisícový dav zpěvákových fandů, kteří dorazili na show k uctění jeho památky »Michael Jackson Forever«. Ta se uskutečnila v sobotu ve velšském Cardifffu.

Prince Michael (14), Paris (13) a Blanket (9) se na scéně objevili v sáčkách, která byla věrnými kopiemi Michaelových slavných outfitů. Následoval několikaminutový aplaus. Až poté mohla vystoupit zpěvačka Beyoncé, kterou děti měly původně uvést.

Velká forma bohužel nezastihla americkou zpěvačku Christinu Aguileru (30), která na jeviště dokráčela s vizáží bordelmamá a celou dobu zpívala pod tónem. Vystoupily také tři pětiny slavné skupiny The Jackson 5 – Michaelovi bratři Marlon (54), Tito (57) a Jackie (60) – či jeho sestra La Toya (55).

Show bohužel předcházely velké zmatky, špatná práce pořadatelů i odhlašování umělců. Na poslední chvíli odřekly například kapela Black Eyed Peace či zpěvačka Jennifer Hudson.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.