Michal Nesvadba z Kouzelné školky: Syn mu urazil nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Nesvadba z Kouzelné školky: Syn mu urazil nos!

Syn Michal tatínkovi ve čtvrtek večer »urazilkus nosu. Na « snímku s manželkou Andreou.
Syn Michal tatínkovi ve čtvrtek večer »urazilkus nosu. Na « snímku s manželkou Andreou. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Komik a mim Michal Nesvadba (53), který patří mezi nejoblíbenější moderátory pro děti, leží v nemocnici na Karlově náměstí. Jeho dvouletý syn Michal mu ve čtvrtek večer nešťastnou náhodou urazil nos. Průvodce dětským pořadem Kouzelná školka musel být okamžitě převezen do nemocnice.

„Právě ležím na sále, za několik minut by mě měli uspat,“ řekl deníku Aha! včera dopoledne Nesvadba. Operační zákrok musel být proveden v celkové anestezii, z čehož měl Michal lehké obavy. „Podle lékařů není možné jen lokální umrtvení, tak snad se probudím,“ svěřil se komik, který ještě stihl i v rychlostí odvyprávět, co se vlastně událo u něj doma.

„Večer jsem si lehl se synem do postele, že mu přečtu pohádku před spaním. Netušil jsem však, jak obratný dokáže být, a vůbec jsem nepředpokládal, jaký pohyb udělá hlavou. Bohužel mi urazil kus nosu,“ popsal Nesvadba »útok« syna Michala juniora.

Komik musel zrušit všechna plánovaná představení, netuší totiž, jak dlouhá bude rekonvalescence. „Možná je požádám, aby mi ten nos udělali ještě delší, než jsem ho měl, protože jsem na něj pyšný,“ smál se Nesvadba, který věří, že by mohl být brzy propuštěn do domácí péče. Pak se uvidí, kdy mu zdravotní stav dovolí, aby se opět vrátil na pódia a televizní obrazovku.



Přečtěte si
jesie
10. 10. 2011 • 10:56

Kdyby měl naražený nebo pohmožděný nos, tak asi nepůjde na operaci. Každá celková anestezie je velice nebezpečná, byť je to třeba zdánlivě banální zranění, takže nehodnoť laskavě vážnost jeho zranění a co se týká jeho nosu, nevím proč by mu ho měli doktoři zkracovat, když on sám píše, že je na svůj nos pyšný . Asi jsi vstávala zadečkem napřed, že ?

pelagie
10. 10. 2011 • 08:55

spíše naražený, či pohmožděný... ale uražený ??? nonevím ..ten toho nadělá a když už jde na tu opraci tak by mu jej mohli trochu zkráti ten jeho chobot

defakto
10. 10. 2011 • 08:01

na dvouletého syna !? Spíš mu někdo jednu vrazil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.