Genzerová a Pogodová opustily rádio – jsou z nich modelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Genzerová a Pogodová opustily rádio – jsou z nich modelky!

Sandra Pogodová, Linda Genzerová a Vlaďka Dušík Pirichová s Blankou Matragi.
Sandra Pogodová, Linda Genzerová a Vlaďka Dušík Pirichová s Blankou Matragi. (Frekvence 1)

Ve středu proběhla v Praze očekávaná přehlídka Blanky Matragi a moderátorky rádia Frekvence 1 Sandra Pogodová, Linda Genzerová a Vlaďka Dušík Pirichová byly u toho. A nejen jako divačky, dokonce si jako modelky v premiéře vyzkoušely molo.

Nutno dodat, že nekonkurovaly profesionálním modelkám, ale pouze éterickým kráskám udělali humornou ukázku toho, jak se správně pohybovat po mole. Jak k tomu nápadu došlo? „Když jsem viděla, jak holky v těch úžasných šatech na molu klopýtají, tak jsem si řekla, že jim to snad přijdu předvést a Sandra s Vlaďkou se k tomu samozřejmě rády přidaly,“ vysvětlila nám se smíchem Linda Genzerová.

A co říkají moderátorky z rádia na předvedené modely?

Vlaďka Pirichová byla okouzlena: „U spousty šatů jsme se rozplývaly, připomínaly motýlí křídla, nebo šaty pro víly.“

„Já jsem ocenila především to, že v Praze běžně není přehlídka vysoké krejčoviny běžně vidět. Jen si myslím, že spousta předvedených šatů by víc vynikla na modelkách krev a mlíko. Geometrické tvary na šatech by prostě daleko víc vynikly na postavách ve tvaru přesýpacích hodin,“ říká Sandra Pogodová a Linda Genzerová dodává: „Normálně na princeznovské šaty nejsem, ale z téhle kolekce bych pár kousků i ukradla.“

Možná Blanku Matragi dámy svou bezprostředností a výkonem uchvátily natolik, že se stanou múzami její další, třeba i více civilní kolekce.

Podívejte se, jak se moderátorky Frekvence 1 ujaly role modelek!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.