Poznáte, čí syn je tenhle mladý fešák? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Poznáte, čí syn je tenhle mladý fešák?

Yannick přišel na akci s přítelkyní.
Yannick přišel na akci s přítelkyní. (David Kundrát)

Ty z vás, které by měly zájem o seznámení s tímto fešákem narazí hned na dvě překážky. Krásnou přítelkyni a angličtinu, která je prý hochovým rodným jazykem, ačkoliv je jeho maminka slavnou českou modelkou. I s ní komunikuje výhradně v tomto jazyce. Poznáte, o koho se jedná?

Mladík na fotce je patnáctiletý syn Daniely Peštové Yannick, jehož má modelka z prvního manželství s Tommasem Butim. Společně s přítelkyní a slavnou mámou vyrazili do pražského klubu SaSaZu na finále nejprestižnější mezinárodní kadeřnické soutěže AICHI 2011 (Art image change international).

Po celou dobu párty spolu všichni tři hovořili jen anglicky. „Je to Yannickova rodná řeč a navíc umím anglicky stejně dobře jako česky, takže proč jim tento dar nepředat,“ míní Peštová s tím, že namísto češtiny používá angličtinu i když komunikuje s devítiletou Ellou a dvou a půlletým Paulem Henrym.

Večer plný nevšedních módních a vlasových kreací si nenechaly ujít ani takové hvězdy, jako například Diana Kobzanová nebo Lucie Váchová. Oběma vytvořili stylisté a vizážisté tak výstřední líčení a účes, že by je málokdo poznal. „Mě to hrozně bavilo. Už v maskérně jsem si to užívala. Věděla jsem, že jsem v dobrých rukou. Do salónů Bomton pravidelně chodím, tak nebyl problém,“ řekla Lucie, jíž extravagance evidentně vyhovovala.

Kdo ještě všechno na show přišel? Podívejte se do fotogalerie!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.