Pavel Horváth: Dohazoval Kerestešové chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pavel Horváth: Dohazoval Kerestešové chlapy!

Pavel a Andrea
Pavel a Andrea (Repro ČT)

To je kapitán! Postará se o mančaft ve všech směrech. Klidně by i nezadaným a ostýchavým našel holku. Fotbalový šoumen Pavel Horváth (36) se potkal v televizní Pokondr live s půvabnou herečkou Andreou Kerestešovou (27) a proměnil se v »dohazovačku«.

Maminka ze seriálu Vyprávěj prozradila, že je sama, a posteskla si, že nejsou chlapi. „Jak to? Denně jich vidím nejmíň dvacet ve sprše,“ divil se plzeňský špílmachr. „A nahatejch,“ upozornil. A hned tahal fotky, aby si mohla Andrea vybrat.

Jenže většina neprošla. „Sakra, myslel jsem, že máme hezký kluky,“ drbal se na hlavě Horvi. „A co tihle dva?“ vytáhla Andrea foto Čišovského a Petržely. „Tenhle má dvě děti. To je Paľo Habera, tedy Milan Čišovský. Habera mu jen říkáme. A ten druhej má 162 centimetrů,“ zklamal slovenskou krásku. „Ale je z Moravy,“ zkoušel ještě štěstí.

Marně. Neprosadil se. „Tenhle čeká miminko. Ten má přítelkyni. Ten dvouletýho kluka,“ bral Andree naději, když provedla méně náročnou selekci. „Tak vidíte, chlapi nejsou,“ triumfálně mu vrátila štůsek podpisových karet.

Nakonec ale zalovil a vítězoslavně vytáhl trumf. „Hele, svobodnej. A Slovák. I když tady vypadá hrozně,“ usoudil. „Akorát je mu dvaadvacet. Možná už třiadvacet...?“ Neuspěl. Michal Ďuriš zůstane na ocet.



Autor:  mba,mich

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.