Jan Šťastný: Přišel o chalupu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jan Šťastný: Přišel o chalupu!

Jan Šťastný
Jan Šťastný (Aha! – Marek Pátek, Marek Hofman)

Herec Jan Šťastný (46) připravuje hnízdečko lásky pro svou rozrůstající se rodinu – těhotnou manželku Báru (25) a očekávané miminko. Na druhou stranu přišel o chalupu!

Šťastný ztratil milovanou chalupu v Bechyni v jižních Čechách, kterou před 14 lety koupil a nákladně rekonstruoval. Osudným se pro herce stal rozvod s manželkou Lenkou (51) – v rámci rozvodového vypořádání dům totiž dostala právě ona.

„Chalupa je napsaná na jeho bývalou ženu a on už sem nejezdí,“ prozradil deníku Aha! jeden ze starousedlíků, který slavného souseda postrádá. „Honza si vybral sám. I když jeho exmanželka a tchyně jsou trochu ráznější, myslím, že rodina to byla hezká,“ dodává hercův soused.

Není divu, že se herec chalupy při rozvodu vzdal – zřejmě si nechce připomínat hořký konec manželství, do kterého vstupoval velmi mladý. Hlavně se tam ale nechce potkávat s novým partnerem své exmanželky.

Byla to totiž Lenka, kdo mu utekl k řediteli brněnského Národního divadla Danielu Dvořákovi (57)! Šťastný se přes krach manželství dlouho nemohl přenést a s novou přítelkyní se začal vídat až dlouho po rozchodu.

S novou manželkou Bárou teď herec raději tráví volný čas na své druhé chalupě v Beskydech. O tu už snad nepřijde...



Přečtěte si
opatrovnik
30. 11. 2011 • 17:40

Co se to děje se známými lidmi.Neustále někdo někde dělá nepříslušné věci a tím vlastně pomáhá novinářům si plnit kapsy.Pokud něco takového udělá neznámý člověk,tak si toho nikdo nevšimne -ale takto to strojí za článek.Tím ale neobhajuji pane "herce"-protože má mít rozum a nechodit do takových "knajp".Pak se nemůže divit,že jej partnerka vyhodí a možná opět připraví o majetek -přesně jako je to v cizině.I když je to na pováženou co se s námi stalo -více rozvodů,více nevěr a méně slušnosti.Škoda!

janyna
6. 10. 2011 • 13:54

byla k němu moc stará a druhá zas moc mladá= můj názor

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.