Bartošová dva dny po operaci utekla z nemocnice: Milenec ji hlídá doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová dva dny po operaci utekla z nemocnice: Milenec ji hlídá doma!

Bartošová nenávidí nemocniční prostředí, zpravidla vždy uteče o několik dnů dřív, než je doporučeno.
Bartošová nenávidí nemocniční prostředí, zpravidla vždy uteče o několik dnů dřív, než je doporučeno. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) opět nezklamala a jen dva dny po operaci zlomeného ramenního klíčku opustila nemocnici!

Přitom lékaři z ortopedické jednotky intenzivní péče (JIP) motolské nemocnice žili ještě včera dopoledne v přesvědčení, že je pacientka na klasickém oddělení ortopedické lůžkové části.

„Ráno byla převezena na »ortopku«, měla by být na dvojce,“ prozradil deníku Aha! jeden ze zdravotníků, který měl službu a ráno ještě zpěvačku ošetřoval.

Nebylo už prý totiž zapotřebí, aby nadále obývala pokoj se zvláštní péčí, a tak ji nechali převézt. Jenže... „Ne, tady paní Bartošová není,“ opakovaly se zdravotní sestry ze všech čtyř lůžkových částí.

A jen chvíli poté se ukázalo, že nelžou. Iveta se už oddávala domácí péči svého ochránce, jehož role není jen pečovatelská, ale prý i milenecká. Podle Rychtářova vozu, který parkoval před Ivetinou garáží, spolu strávili v domě v Uhříněvsi téměř celý den.

Nebylo to poprvé, co Iveta takto rychle mizela z nenáviděné nemocnice. Před pár měsíci utekla i z psychiatrické léčebny na Karlově náměstí... A situace se znova zopakovala. V pondělí v osm ráno nastoupila do špitálu a ve středu v dopoledních hodinách už se zdržovala ve své uhříněvské vile.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
lejdynka
6. 10. 2011 • 19:27

Jo, máš pravdu s tím, proč jí to chlapi žerou. Umí v nich probudit falešnou představu rytíře ochraňujícího chudinku ubohou pronásledovanou osudem No a můj bývalý? Nemám důvod mu nevěřit, tehdy jsme spolu už nebyli, ale kvůli dětem zůstali kamarádi. Tak mi i vyprávěl o Bartošce. Takže je mi to úplně fuk, jestli s ní spal nebo ne. Ale vzhledem k tomu, jak dopadl (práce bez zaplacení) jí asi zrovna rytíře dělat nechtěl.

avina
6. 10. 2011 • 18:15

Po operaci tohoto typu se chodí 3.den domů!!!Operují v pondělí,ve středu jdeš ráno dom.Platíš vše.

leguana
6. 10. 2011 • 17:24

Ano jsou tací muži - přátelé, kteří toto všecko dokážou, ale jsou jich jen 4%.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.