PROSTŘENO: Dáša svůj podvod přiznala! Ale pozdě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Dáša svůj podvod přiznala! Ale pozdě!

Středočeské Prostřeno¨poznamenal podvod
Středočeské Prostřeno¨poznamenal podvod (TV Prima)

Dášu nejspíš tížilo svědomí a během večeře u Zdeňka se přiznala, že »domácí« houstičky koupila v obchodě. Přišla s tím ale chytře až poté, co za svou lež posbírala body, které jí můžou zajistit výhru!

Zdeněk vsadil na grilování a hostinu uspořádal pod širým nebem na zahradě. Pokud ale soutěžící čekali, že si jeho domácnost prohlédnou, čekalo je velké zklamání. Čtvrteční hostitel jim totiž »šmejdění« zarazil s odůvodněním, že má doma třítýdenní dceru. Zvedává Dáša tak měla smůlu.

Podvodnice, která vydávala kupované pečivo za domácí, se necítila ve své kůži, když Zdeněk podával vlastní chléb. Na rozdíl od Dáši ho totiž opravdu vlastnoručně upekl. Když během grilování došlo k rekapitulaci, padla řeč i na její houstičky, které Pavlína označila za to nejlepší z dosud podávaných pokrmů.

To už Dáša nevydržela a musela s pravdou ven „Nedělala jsem je, přiznávám se. Těsto mi nevykynulo a měla jsme ještě jinou variantu.“ To rozčílilo Karla, který jí právě kvůli domácím houskám zvedl hodnocení. „Je to podvod, ale je to její svědomí,“ řekl o prolhané konkurentce. Ještě ostřejší byla Monika: „Je to hnus, fakt se mi to nelíbí.“

Na upřímnost už je ale pozdě, protože body byly sečteny. Odsoudí soutěžící Dášu za její intriky? Sledujte Prostřeno na Primě!



Přečtěte si
perla99
6. 10. 2011 • 11:50

hnusná ženská!

bobina
6. 10. 2011 • 07:46

hlavně,že dopředu hlásá jak nesnáší lež a pokrytectví a sama lže a ani nemrkne. Odporný typ ženské,která by pro prachy zradila i vlastní dceru.Navíc neuvařila nic světoborného! Pavlíně dala jen 3 body a přitom jí mladá holka strčila s vařením do kapsy. Doufám,že jí to místní lidé dají sežrat a v práci jí dají najevo jaká je to zmije! Od ní bych si krev nabrat nenechala ani omylem,šejdířka prolhaná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.