Velká fotogalerie: Takhle se natáčí Sanitka 2! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Velká fotogalerie: Takhle se natáčí Sanitka 2!

Svoji první scénu do nových dílů Sanitky natočil Hanzlík u kina Ořechovka.
Svoji první scénu do nových dílů Sanitky natočil Hanzlík u kina Ořechovka. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl, ara)

Jaromír Hanzlík (63) coby doktor Jandera už několik dní běhá před kamerou natáčeného pokračování populární seriálové Sanitky a doslova se topí v potu a krvi (umělé, pochopitelně)!

Jindy napulírovanému umělci to ale nevadí – při honoráři 25 000 korun za každý z 50 natáčecích dnů si přijde celkem na krásný milion a čtvrt!

Pro Hanzlíka se však nejedná o žádné novum. Stejný honorář pobíral i v »novácké« Pojišťovně štěstí, a protože nechtěl jít pod cenu, musel v jedné z posledních sérií tragicky zahynout.

Na Sanitce 2 však Česká televize rozhodně nešetří, seriál se má stát výkladní skříní její původní tvorby na příští rok. Stejný honorář už v minulosti ČT přiklepla i Josefu Abrhámovi, když jej lákala do pokračování legendární Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

„Jaromír Hanzlík bere 25 000 za den. O ty peníze si řekl a neustoupil ani o píď,“ potvrdil deníku Aha! zdroj ze štábu. Ale prý to stojí za to. „Ani po 27 letech nevypadl z role. Všechny lékařské grify si pamatuje!“ chválí herce režisér Filip Renč.

Zítra čeká štáb volno – i tak se řada herců ale sejde. Půjdou totiž na pohřeb Jiřího Hubače (†82), scenáristy původní Sanitky, který minulý týden podlehl rakovině jater. „Při plánování pohřbu se počítalo s tím, že ve čtvrtek je volno a herci budou moci přijít,“ dodávají v ČT.



Přečtěte si
illis
8. 10. 2011 • 00:18

celebritách vážím, že nejdou pod cenu a dokáží si vydupat astromické částky za 1 natáčecí den. Mohli filmaři říct, odehrála bych jim to klidně za 2000 Kč za jeden den. Jsem skromnější, takže rozpočtu natáčení bych ještě ušetřila, navíc přímo ze zdravotnictví, nemuseli by mi vše vysvětlovat. Jen mne napadlo, kdyby si všichni, kteří pracují nadiktovali platy, tak to by bylo přece skvělé, ne!

pelagie
7. 10. 2011 • 09:36

no jestli budou další díly slátaniny jako v Nemocnici na kraji města , tak tedy nazdar ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.