Havel slavil »75«:Kdo na oslavě zazářil nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Havel slavil »75«:Kdo na oslavě zazářil nejvíc?

Většina hostů zvolila tavé oblečení, včetně hvězdy večera Madeleine Albright
Většina hostů zvolila tavé oblečení, včetně hvězdy večera Madeleine Albright (David Kundrát, Karel Kopáč)

Na velkolepou oslavu 75. narozenin Václava Havla přišla více než pětistovka hostů z řad známých osobností společenského i politického života. Kdo zářil nejvíc? Hlasujte v naší anketě.

Přestože oslava v pražské galerii současného umění DOX pořádaná uhlobaronem Zdeňkem Bakalou zářila luxusem a přepychem, hosté na ní se však rozhodli přijít v ponurých barvách. U významných gratulantů a gratulantek převládala na svršcích černá barva a výjimkou nebyla ani hvězda večera Madeleine Albrightová.

U vždy elegantní Dagmar Havlové je volba tmavých tónů zcela pochopitelná. Poté, co vyšel na světlo světa románek Václava Havla se spisovatelkou Irenou Obermannovou, není zřejmě paní Dgmar příliš do smíchu. Oslavu ale zvládla s noblesou a celou dobu se dokázala tvářit, jakoby nic. Největší oporou jí byla po celou dobu maminka Markéta, jako jedna z mála ve světlém kostýmku, a dcera Nina.

Ta zvolila červený top k černým kalhotám a černému saku. Nebyla ovšem jediná, kdo sáhl po červeno-černé kombinaci. Pro červenou sukni a černý top se rozhodly hned dvě ženy. Olga Menzelová, která přišla v doprovodu manžela Jiřího Menzela a herečka Magdaléna Vašáryová, jíž doprovázel Milan Lasica.

Za největšího strašáka večera se oblékl hudebník Vratislav Brabenec. Jeho džínová variace měla do slavnostního oděvu hodně daleko. A outfit se příliš nepovedl ani Alexandru Vondovi.

Kdo ještě přišel gratulovat? Podívejte se do naší galerie a hlasujte v anketě pro svého favorita.

Pokud chcete vědět, jak oslava probíhala a kdo se na ní neskutečně opil, sledujte nás i po poledni!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.