Perný víkend Lucie Bílé: Nejdříve kočár, pak opice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Perný víkend Lucie Bílé: Nejdříve kočár, pak opice!

Lucie Bílá se večer proháněla na ledě v kočáře pro Popelku.
Lucie Bílá se večer proháněla na ledě v kočáře pro Popelku. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský, hermina.cz)

Zpěvačka Lucie Bílá (45) měla o víkendu pořádně nabitý program. Vše začalo na sobotní premiéře muzikálu na ledě Popelka, kde Bílá nazpívala ústřední píseň.

Po představení se projela po ledové ploše v kočáře, který pěkně pozlobil režiséra Šimka. „Kočár stál 800 tisíc, a když měl vyvézt Popelku na bál, nefungoval. Ještě že se nám ho podařilo zprovoznit alespoň pro Lucku Bílou,“ stěžoval si Šimek.

A nebyla by to Lucie Bílá, aby se na večírku neobjímala s přítomnými muži. Do jejích spárů se dostal zpěvák Ondřej Ruml (30), který do společnosti vyvedl kubánskou přítelkyni Doris Martinéz (30). To však ale nebránilo Lucii v tom, aby se k němu tiskla a zároveň si vylila srdíčko, proč nemohla být přímou aktérkou muzikálu.

„Mrzí mě, že na tak nádhernou věc nemám čas,“ svěřila se Bílá, která na mejdan dorazila bez přítele Petra Makovičky. I tak se tam ale zdržela až do časných ranních hodin.

Už v neděli odpoledne přitom zamířila do výběhu goril v pražské zoo, která se loučila se svou oblíbenou Mojou, největší českou zvířecí celebritou. Moja se totiž stěhuje do nového »domova« ve Španělsku.



Přečtěte si
fizi
4. 10. 2011 • 13:23

je výborná zpěvačka.Opravdu nevím,kdo je nebo jsou její stylistové.Úplně se mi však zhnusila,když v reklamě,která má vydělat na auta pro postižené děti,vystupuje na ulici v dlouhé róbě(trošku malé na její tělo),s dekoltem málem až pod její velká ňadra.Když se ohne k chlapečkovi na vozíku,div že jí na něho nevypadnou,proti čemuž by chlapeček jistě nic neměl.Cožpak jí nemohou dát kostýmek,nebo kalhoty se svetříkem k takové příležitosti? Nebo už i Lucie ztratila soudnost?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.