Herečka Liz Hurley: Bere si sukničkáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Liz Hurley: Bere si sukničkáře!

Shane Warne a Liz Hurley se budou brát.
Shane Warne a Liz Hurley se budou brát. (Profimedia.cz)

Opustila kvůli němu manžela, pak se s ním na čas rozešla, teď se budou brát! Britská herečka Liz Hurley (46) svolila ke sňatku s legendárním kriketovým přeborníkem Shanem Warnem (42), i když dobře ví, že se otočí za každou sukní.

Krásná Liz, jejíž majetek je odhadován na 400 milionů korun, se do australského sportovce zamilovala loni. Bez váhání se rozvedla s manželem Arunem Nayarem (45), se kterým žila čtyři roky. Posledních několik dní tráví pár ve skotském St. Andrews, kde si Shane mezi golfem našel čas požádat Liz o ruku. Stalo se tak při romantické večeři v hotelové restauraci a Liz podle svědků dojatě souhlasila.

Pesimisté ovšem varují, že mnohem více by nakonec mohla obrečet nadcházející manželství se sexem posedlým Shanem. Ten předchozí ženu Simone podváděl tak dlouho, až se s ním před pěti lety rozvedla. Poslední kapkou byly fotografie s mladičkými modelkami a milostné textovky, které mu Simone našla v mobilu.

Shane sice tvrdí, že dnes už je jiný člověk, ale co má také před svatbou vyprávět. Faktem však je, že si v posledních měsících nechal plastickými chirurgy poopravit obličej a několik dalších částí svého těla, aby vedle nádherné snoubenky vypadal co možná nejlépe.



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.