Daniel Hůlka: Má nemoc? Blbost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Daniel Hůlka: Má nemoc? Blbost!

Dan Hůlka už jako kat Mydlář vystupovat nechce.
Dan Hůlka už jako kat Mydlář vystupovat nechce. (Aha! – Martin Hykl)

Daniel Hůlka (43) »bere kramle« z muzikálu Kat Mydlář! „Ano, přemýšlím o tom, že do Mydláře už se nevrátím,“ potvrdil deníku Aha! Hůlka, který nedávno chyběl i na slavnostní 100. repríze muzikálu z dílny Michala Davida.

Okamžitě se vyrojily spekulace, že je to kvůli jeho záhadné chorobě. Pravda je však jinde. Hůlka raději míří do konkurenčního představení – obnoveného muzikálu Bídníci u Františka Janečka.

Hůlku spekulace o jeho bídném zdravotním stavu pěkně namíchly. „Volali mi totiž různí pořadatelé, jestli platí nasmlouvané akce. Má neúčast v Mydláři má přitom úplně jiné důvody,“ říká zpěvák, podrobněji je však rozvádět nechce.

Nejdříve se chce sejít s šéfem Divadla Broadway Oldřichem Lichtenbergem, kde kus o slavném pražském popravčím uvádějí. V kuloárech se hovoří o tom, že Hůlka není nadšený kvalitou muzikálu a stávajících podmínek.

Navíc ho láká obnovený projekt muzikálu Bídníci, který v lednu odstartuje v GoJa Music Hall Františka Janečka. „Byl na konkurzu. Já chtěl, aby to zpíval on, a v Londýně mi ho schválili. Je to i pro něj výhodné, má co zpívat. Což není jinde samozřejmostí,“ nezastírá sám Janeček.

Hůlkovi nebude bránit, aby případně vystupoval i jinde. „Nikomu nic nezakazuji. Pokud u mě plní závazky, ať si dělají, co chtějí. Já po svých zpěvácích a hercích neplivu,“ říká Janeček s tím, že jen kvůli němu Hůlka Mydláře určitě neopouští.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.