Štěpánek v nové roli vedle Švandové: Zlato, hlídej si ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánek v nové roli vedle Švandové: Zlato, hlídej si ho!

Štěpánka nyní čeká spousta hodin zkoušení s muzikálovou manželkou Švandovou. Odolá jejímu sex-appealu?
Štěpánka nyní čeká spousta hodin zkoušení s muzikálovou manželkou Švandovou. Odolá jejímu sex-appealu? (Foto Bio Illusion, Divadlo Broadway)

Slavný milenecký pár Zlata Adamovská (52) a Petr Štěpánek (62) poslední dobou září štěstím. A to nejen díky svému vztahu, ale i proto, že je po Ordinaci v růžové zahradě čekají nové role.

Adamovská se z rázné kamenické lékařky promění v přísnou učitelku ve filmu Probudím se včera. A Štěpánek si zahraje dědečka v muzikálu Janka Ledeckého (49) Vánoční zázrak, který bude mít premiéru 30. listopadu v Divadle Broadway.

A pozor – Štěpánkovu muzikálovou manželku ztvární jedna z nejpřitažlivějších hereček Jana Švandová (64)!

Zlata by se tak měla mít na pozoru, aby se i tentokrát Štěpánek nevžil do své role přespříliš a nehodil ji přes palubu tak jako před časem manželku Vlastu (75)...



Přečtěte si
sibuna
1. 10. 2011 • 09:57

O manželku Vlastu se postaral tak,jak nejlépe to vyhovovalo jejímu zdravotnímu stavu! A to má zůstat sám? Je to pořád pohledný chlap a navíc,nenašel si žádnou mladou zlatokopku,ale pějnou ženskou,která mu pasuje i věkem. Tak proč jste tak jedovatí?Asi proto,že když je někdo šťastný a spokojený,není o čem psát.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.