Nešťastná Jitka Zelenková: Umírá mi maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nešťastná Jitka Zelenková: Umírá mi maminka!

Jitce Zelenkové dělají vrásky starosti o maminku.
Jitce Zelenkové dělají vrásky starosti o maminku. (Marek Pátek)

Známá zpěvačka Jitka Zelenková (61) je na pokraji zhroucení. Zdravotní stav její maminky Lenky (81), která trpí Alzheimerovou chorobou, se rapidně zhoršil. Musí být napojena na přístroje, nevnímá okolí a dokonce prodělala již druhou mozkovou mrtvici!

„Je to pro mě velice citlivé téma, jelikož maminka je mou jedinou rodinou. Žádné sourozence nemám, tak jsem na to sama, o to je to horší,“ prozradila zpěvačka deníku Aha! se smutkem v hlase. Snaží se ale nemyslet na nejhorší. „Zaháním chmury prací, které mám naštěstí spousty, nebo se jezdím odreagovat na svou chatu u Berounky,“ snaží se být i přes soukromé problémy optimistická.

Zelenková maminku v nemocnici v Roudnici nad Labem navštěvuje jak jen se dá, přestože je pro ni každá návštěva především emocionálně vyčerpávající. „Ale ani mě nepozná, je to moc smutné,“ hlesla umělkyně.

Jediné, na co se teď opravdu těší, je natáčení nového pořadu TV Barrandov To byl náš hit, kde zazpívá píseň od její mladší kolegyně Anety Lagnerové Hříšná těla, křídla motýlí. Pořad bude mít svou premiéru již v pondělí 3. října.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.