Amanda z Melrose Place: 20 sexy fotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amanda z Melrose Place: 20 sexy fotek!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Heather Locklear, která se proslavila jako Amanda v seriálu Melrose Place, čerstvě oslavila »padesátku«. Během své kariéry nafotila spoustu žhavých fotek, které najdete v galerii!

Sexy tělo Heather Locklear je důvodem, proč se ze seriálu Melrose Place stal trhák. Původně šlo totiž o propadák a sledovanost se prudce zvedla až poté, co se v něm objevila tato blonďatá kráska. Díky roli vypočítavé mrchy Amandy si přišla na pořádné peníze. Za jeden díl tohoto seriálu inkasovala 100 tisíc dolarů. A to se tehdy psal začátek 90. let!

Díky Amandě si Heather Locklear vysloužila čtyři nominace na Zlatý globus, ale cenu nikdy nezískala. Osm let byla vdaná za rockera Tommyho Leeho, který dal přednost jiné sex bombě. Po Heather Locklear si vyhlédl Pamelu Anderson.

Podívejte se, jak šel čas s čerstvou padesátnicí Heather Locklear. Její sexy křivky vyniknou dokonce i na fotkách s nádechem retra!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.