Radka Fišarová: Přišla o roli v muzikálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Radka Fišarová: Přišla o roli v muzikálu!

Bára Basiková
Bára Basiková (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Radka Fišarová (33) se nakonec neobjeví v chystaném muzikálu Lucrezia Borgia. Bára Basiková (48) tak zůstala bez alternace a hrozí jí, že bude muset všechna představení odehrát sama.

Muzikál inspirovaný italským rodem Borgiů má premiéru naplánovanou na březen příštího roku, ale obsazení stále není kompletní. Původně se počítalo s Bárou Basikovou a Radkou Fišarovou. Obě už totiž mají s tímto představením zkušenosti z Národního divadla. Fišarovou ale po obnovené premiéře v Divadle Hybernia neuvidíme.

„Bára tenkrát utratila jmění za smsky, co chvíli mi psala, že to vzdá. S Radkou takový problém nebyl, je to rozená baletka, s tou jsme choreografii řešili jen po skypu," zavzpomínal na první zkoušky režisér Libor Vaculík. Čáru přes rozpočet mu ale udělalo těhotenství Fišarové.

Produkce se teď musí poohlednout po jiné zpěvačce, která hlavní roli ztvární. Na konkurz už se chystá Leona Machálková, Magda Malá nebo Michaela Nosková. Která z nich se stane stejně jako Bára Basiková Lucrezií?

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.