Brenda »Volšová« z Beverly Hills 90210: Tajné manévry v Praze! Chystá tu svatbu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brenda »Volšová« z Beverly Hills 90210: Tajné manévry v Praze! Chystá tu svatbu?

Shannen Doherty už je dvakrát rozvedená a teď chystá třetí svatbu s fotografem Kurtem Iswarienkem (na snímku).
Shannen Doherty už je dvakrát rozvedená a teď chystá třetí svatbu s fotografem Kurtem Iswarienkem (na snímku). (Aha! – David Kundrát)

Slavná Brenda z kdysi populárního seriálu Beverly Hills 90210 je v Praze! Herečka Shannen Doherty (40) dorazila s přítelem, americkým fotografem Kurtem Iswarienkem, s nímž plánuje veselku (už svou třetí). A možná prý do toho praští přímo v české metropoli!

Světovými médii nedávno proletěla informace, že hereččin svatební den by měl být snímán několika kamerami a vysílat by se měl v její vlastní reality show na obrazovkách amerických televizních stanic.

To, že přijela do Prahy i s nastávajícím manželem, s tím má údajně souvislost. Právě onu reality show prý totiž »Brenda« natáčí v naší metropoli. „Točí tady už druhý den, přijela i s partnerem Kurtem,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení.

Televizní kamery by měly sledovat průběh celé svatby – přípravy, obřad i následnou hostinu. Plánovaný projekt by měl mít premiéru v lednu 2012. Některé záběry vznikaly včera u žižkovské televizní věže. Brendu však doprovázel jen malý štáb. „Zatím jde spíše o obhlídky než o samotné ostré natáčení,“ dodal zdroj.

Brenda, celý den ukrytá za slunečními brýlemi, jako by se vůbec neměnila. Její tvář sice zdobí pár vrásek, ale stále je to ta Brenda s bílou pletí a havraními vlasy, kterým mohl v seriálu Beverly Hills 90210 těžko odolat Dylan (herec Luke Perry). „Lidé na ulici ji poznávají a fotí se s ní. Neobtěžuje ji to, ochotně pózuje,“ dodává náš zdroj, což si ostatně ověřili i fotoreportéři deníku Aha!.

V rodné zemi je herečka známá jako velká skandalistka, pro její rebelství ji v roce 1996 vyhodili i z Beverly Hills90210. Dalším seriálem, v němž zazářila, byla série Čarodějky, nedávno moderovala reality show Breaking-up (Rozchod).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.