PROSTŘENO: Ivana terorizuje svého manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Ivana terorizuje svého manžela!

Dámská jízda na Ostravsku
Dámská jízda na Ostravsku (TV Prima)

V úterý dojde v Ostravě řada na Ivanu Mučkovou, které se už v úvodu projevila jako největší rýpalka. Dokáže svým menu, že její kritika byla oprávněná?

Čtveřice hospodyněk z Ostravska je na kuchařské schopnosti Ivany moc zvědavá. Její nástup totiž doprovázely samé výhrady, které pokazily předchozí večer u Marie.

Úterní hostitelka při vaření prozradí, že doma vládne pevnou rukou. „Můj chlap mi ustupuje. Není typ, že by se se mnou hádal. Když už se hádám já, tak drží pusu,“ popsala vztahy ve své domácnosti Ivana. Chlubí se, že má ideálního chlapa, který jen sedí a poslouchá.

Její hosté ale takovou povahu nemají a přednost dávají komunikaci, která Ivaně není příjemná. Kdykoliv se vrátí z kuchyně, slyší smích, a má podezření, že se jí za zády spřádají intriky. Náladu ji zkazí vlažné přijetí jejího česnekového krému s pikantní klobásou. Podle Míši je to spíš kašička než polévka.

„Myslím, že mi to vrací za včerejšek, že jsem nedojedla jídlo,“ řekla Ivana o Marii, která jí má co vracet. V pořadí druhá hostitelka do čistě dámského kolektivu příliš nezapadla a k ostatním ztrácí důvěru: „Perou se o pozornost, chcou být vidět. Nenechají ani jedna druhou domluvit.“

Večer u Ivany nejlépe vystihuje časovaná bomba, která je součástí její zábavy. Jak rivalky ohodnotí její nepovedený dezert, o němž sama prohlásí, že by jej nejraději vyhodila do koše? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
winterfreshka
27. 9. 2011 • 20:49

Sorbona promluvila

sacounbagoun
27. 9. 2011 • 14:17

Jedinej trapák jste tady Vy hillarko!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.