Překvapená Gavriely: Přítel ji požádal o ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapená Gavriely: Přítel ji požádal o ruku!

Marcus požádal o ruku Martinu přímo na její narozeninové oslavě. Věnoval jí prsten s briliantem.
Marcus požádal o ruku Martinu přímo na její narozeninové oslavě. Věnoval jí prsten s briliantem. (Aha! – Daniel Černovský)

Bývalá moderátorka »primáckých« VIP zpráv Martina Gavriely (33) se teprve před dvěma měsíci rozvedla, ale už plánuje další svatbu. Její přítel, frontman skupiny Embassy Marcus Tran (26), ji totiž přímo na její narozeninové oslavě požádal o ruku.

„Čekala jsem nějaké překvapení, ale tohle fakt ne, jsem tak šťastná,“ prozradila deníku Aha! krátce poté, co před ní její přítel poklekl a navlékl jí prsten za téměř šedesát tisíc korun!

„Přišlo to spontánně. Nejprve jsem koupil prsten, pak jsem si řekl, že do toho půjdu, že ho Martině dám k jejím narozeninám,“ mluvil s nadšením budoucí ženich a bývalý přítel zpěvačky Ewy Farné (18). Datum svatby není jasné.

„Vyznávám buddhismus, takže se vezmeme, až budeme chtít. A možná, že si uděláme ještě před svatbou miminko,“ uzavřel Marcus.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.