Svatba Čvančarové: Vilhelmovou s Dykem nepozvali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatba Čvančarové: Vilhelmovou s Dykem nepozvali!

Svatba herecké hvězdy Jitky Čvančarové a tanečníka Petra Čadka byla plná dojetí.
Svatba herecké hvězdy Jitky Čvančarové a tanečníka Petra Čadka byla plná dojetí. (Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský)

Těhotná herečka Jitka Čvančarová (33) si v sobotu po poledni v mělnickém kostele sv. Petra a Pavla vzala tanečníka a choreografa Petra Čadka (32).

Kromě výhrůžek právníky, kterými si snoubenci u organizátorů zajistili mlčenlivost, ale měla veselka další trhlinu. Ze seznamu hostů totiž vyškrtli jednu ze svých nejlepších kamarádek – Tatianu Vilhelmovou (32)...

Manželé Čadkovi na svou veselku sezvali takřka 160 hostů z řad svých blízkých přátel i kolegů. Většina hostů měla co do činění s taneční soutěží StarDance, díky níž láska slavného páru vznikla. Jedna účastnice soutěže ale měla vstup na svatbu zakázaný.

Byla jí Tatiana Vilhelmová, která byla Čadkovou taneční partnerkou v roce 2007. Od té doby je pojilo tak silné přátelské pouto, že se často spekulovalo o jejich mileneckém poměru. Jezdili spolu dokonce na společnou dovolenou se svými partnery a nazkoušeli taneční představení Posedlost. To režíroval Tatianin manžel Pavel Čechák (33), který si s Čadkem skvěle rozuměl.

Jenže Tatiana manžela opustila kvůli o sedm let mladšímu zpěvákovi a herci Vojtovi Dykovi (25). Když se tedy snoubenci rozhodovali, koho nepozvat, aby nedošlo k hádkám a narušení atmosféry, volba byla jasná a nevěrná Vilhelmová musela z kola ven.

A s ní pochopitelně i její milenec Vojta Dyk, kterého přitom pojí s Jitkou přátelství z natáčení seriálu Dokonalý svět.

Jak se dali dohromady?

Seznámili se před čtyřmi lety a od první chvíle si padli do oka. Jitka tenkrát před zraky svého tehdejšího přítele Martina Hofmanna (33) s Čadkem žhavě tančila a přímo na parketu ho svlékla do půli těla. Jejich láska ale naplno vypukla až při loňské taneční soutěži StarDance, kde byl Čadek Jitčiným poradcem.

Svůj vztah z počátku úzkostlivě tajili. Poprvé se na veřejnosti ukázali jako pár až na udílení diváckých cen TýTý. V létě Čadek požádal Čvančarovou o ruku. Tento proces nejspíš urychlilo Jitčino těhotenství, nyní je v pátém měsíci.



Přečtěte si
argido
29. 9. 2011 • 16:23

to je jenom dobře - ta ošklivá Wilhelmová by to jenom kazila a Dyk - to fakt nevím, kam dal oči...chudák děti....

vilaamalka
27. 9. 2011 • 11:45

Mě také ne, ale nehroutím se z toho.

b.r.s.a
26. 9. 2011 • 13:24

bych si na svatbu taky nepozvala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.