Claudia Cardinale spí v Praze u Karla IV. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Claudia Cardinale spí v Praze u Karla IV.

Legendární Claudia Cardinale je od včerejšího podvečera v Praze a jen pro čtenáře deníku Aha! zamávala z vozu, který ji z letiště odvážel do hotelu.
Legendární Claudia Cardinale je od včerejšího podvečera v Praze a jen pro čtenáře deníku Aha! zamávala z vozu, který ji z letiště odvážel do hotelu. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Do Prahy včera přiletěla legendární herečka Claudia Cardinale (67)! Na letištní plochu ruzyňského letiště dosedla v 17.35 hodin standardní linkou z Paříže.

A rovnou od letadla spěchala do připraveného stříbrného volva s logem Febiofestu, které ji odvezlo do luxusního pražského hotelu Carlo IV. Claudia si totiž nepřála být obtěžovaná novináři. Přesto se nám podařilo legendární filmovou divu vyfotit. A dokonce čtenářům deníku Aha! zamávala na pozdrav!

Šarmantní herečku dnes v Praze čeká tisková konference a především bude hlavní hvězdou zakončení letošního ročníku Febiofestu režiséra Fera Feniče. Uvede tu retrospektivu svých nejslavnějších filmů včetně nestárnoucího westernu Tenkrát na západě a převezme cenu Kristián za svůj přínos světové kinematografii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.