Maminka zesnulé Dřízhalové: Proč nosí paruku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maminka zesnulé Dřízhalové: Proč nosí paruku?

Zuzanina zhroucená maminka na pohřeb dorazila v paruce, aby zamaskovala, že kvůli nemoci nemá vlasy v nejlepší kondici.
Zuzanina zhroucená maminka na pohřeb dorazila v paruce, aby zamaskovala, že kvůli nemoci nemá vlasy v nejlepší kondici. (Aha! – D. Kundrát, A. Malachovský)

Rodina zesnulé hvězdy seriálu Velmi křehké vztahy Zuzany Dřízhalové (†36), která minulý pátek prohrála čtvrtý boj o život s rakovinou, sužuje další bolest. Zuzanina maminka dorazila na pohřeb milované dcery s parukou na hlavě. Proč?

Kritický zdravotní stav mamince Zuzany Dřízhalové ani nedovolil, aby se se svou umírající dcerou rozloučila. Poslední minuty svého života proto Zuzana strávila s tatínkem Milanem (75) a manželem Hynkem (35), s nímž před půl rokem adoptovala syna Jeníčka. Maminka Jana totiž na operačním sále sváděla svůj vlastní boj o život.

„Nemoc postihla i páteř, už se nemohla ani hýbat a musela podstoupit velice složitou a riskantní operaci. Při té hrozilo i ochrnutí,“ prozradil zdroj z okolí rodiny Dřízhalových.

Zoufalství ze ztráty milované dcery jí ale ubírá mnoho sil, které nutně potřebuje k boji se zákeřnou chorobou a pooperační rehabilitace. Snáší tak proto léčbu hůře, než je obvyklé, což si vyžádalo daň – přišla zřejmě o vlasy stejně jako její dcera.



Přečtěte si
nina7777
2. 10. 2011 • 17:36

Opravdu se je zač stydět... nejen pan autor, ale i šéfredaktor. Těší mne ale reakce čtenářů, leč nevybíravými slovy, díky jim je jasné, že na tom náš národ s morálkou ještě není tak špatně.... autore a šéfredaktore váš článek je fakt nemorální a atd.

xcarodejka
26. 9. 2011 • 15:52

Všichni máme nějaký svůj čas, a asi je to dáno. Dobré je si říci "Díky Bohu, že lékaři prodloužili život snad o nějakých 10 roků"

majojo
26. 9. 2011 • 12:16

Tý ženský umřela dcera a vy se staráte o peechoviny? Tohle fakt celej národ zajímá! Bože, už aby zesnula nějaká další celebrita nebo "celebrita" a hyeny si pošušňaly na další mršině!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.