Porota rozplakala soutěžícího: Musel »zradit« parťáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Porota rozplakala soutěžícího: Musel »zradit« parťáka!

Porota Duo Pocket Pack rozdělila, šanci na úspěch dala jen klučinovi s kudrnatými vlasy.
Porota Duo Pocket Pack rozdělila, šanci na úspěch dala jen klučinovi s kudrnatými vlasy. (TV Prima)

O emocemi nabité okamžiky nebude nouze ani v dnešním castingovém díle reality show Česko Slovensko má talent. Jedním takovým příkladem je taneční duo Pocket Pack. Porota po povedeném vystoupení donutila teprve jedenáctiletého Michala Hliváka udělat nejtěžší rozhodnutí života.

„Navrhoval bych ti, abys pokračoval v soutěži, ale jen sólově,“ řekl porotce Jaro Slávik (35) nekompromisně. Takový tlak klučík ale nevydržel a přímo na pódiu se rozplakal.

V slzách se obrátil na svého osmnáctiletého kamaráda Josefa, se kterým už tancuje dva roky a řekl: „Nechci být sám.“ Ten mu nakonec poradil, aby to zkusil.

I tak se ale kučeravý klučina za svého kamaráda v zákulisí znovu přimlouval. Jestli to sám Michal zvládne, a jak možný úspěch ovlivní jejich přátelství, se teprve uvidí. Roztomilý klučina má ale k dalšímu postupu slibně našlápnuto.



Přečtěte si
klotilde
26. 9. 2011 • 16:12

mají jasně říkat, zda vystupuje dvojice nebo jednotlivec a zda se hodnití každá zvláště neb/ třeba 30 lidí ve skupině/ nebo jsou nedělitelní. Osobně si myslím, že by se měl hodnotit celek. Jestli je jeden na jedničku, druhý na pětku, vychází zprůměrovaná známka tři a dál se půjde těžko. Dítěti tedˇvtloukejte do halvy,že zradilo kolegu / a je jedno zda je to bratr nebo strejda, to není podstatné/ Celá soutěž je paskvil už kvůli těm dvěma, co některá čísla parodují a kamera se vůbec nevěnuje soputěžícím, ale bohužel těm nepovedeným šaškům. Paní Bílá je moc afektovaná a není příjemné stále naslouchat těm výkřikům.Také její hra na dámu/ ona se jakoby uráží/ je nevěrohodná.

destrruct
26. 9. 2011 • 10:57

Oni jsou ale bratři, ne kamarádi!

vlamore
26. 9. 2011 • 02:59

lukrecia-máte pravdu!Je to nejméně 2 roky,co mě někdo poslal na meil takovéto vystoupení muže.To bylo jinačí kafe,pamatujete??Holka nebyla špatná,ale opravdu slabý odvar.Že by porota opravdu nikdy neviděla???Nechce se mě věřit,ale budiž.

lukreciaborgia
25. 9. 2011 • 22:22

To,co předváděla ta dívčina ,co dělala tu housenku,to už rok koluje na internetu.Dělají to nějací francouzi.Jak mohl její otec ´říct,že je autor?Je nejen lhář,ale i podvodník.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.