Heidi Janků: Teď jsem modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Heidi Janků: Teď jsem modelka!

Heidi Janků se na přehlídce nové módní značky RSIMEK předvedla nejen jako zpěvačka a moderátorka, ale i jako modelka.
Heidi Janků se na přehlídce nové módní značky RSIMEK předvedla nejen jako zpěvačka a moderátorka, ale i jako modelka. (Aha!: Martin PEKÁREK)

PRAHA – „Tak už jsem opravdová modelka! A dokonce předvádím šaty, které jsou šité přímo na mé tělo,“ smála se zpěvačka a moderátorka Heidi Janků (44) na večírku u příležitosti ukončení golfového turnaje Lady Paradise – Lapis Diamond Golg Tout v Praze na Smíchově v Erpetu.

Heidi totiž předvedla několik modelů na historicky první přehlídce nové módní značky RSIMEK na českém trhu, pro kterou ucelené modely tvoří módní návrhářka Růžena Šimková. „Modely jsou určeny pro náročnější klientelu, která ocení jedinečnost a luxus šatů tvořených z těch nejkvalitnějších kůží. Modely jsou mnohdy dotvořeny i normálními látkami, tak jako tyto mé večerní šaty, které jsem coby tvář této nové módní značky právě předvedla,“ vysvětlila Heidi, která nejen předváděla, ale módní přehlídku také uváděla, a dokonce i zazpívala. A nechyběl ani její slavný pohádkový hit Když se načančám, kterým se nechala návrhářka Šimková inspirovat při tvorbě jednoho modelu pro Heidi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.