PROSTŘENO: Ivana vydávala kupovaný roastbeef za svůj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO: Ivana vydávala kupovaný roastbeef za svůj!

Učitelka Ivana nehraje moc fér...
Učitelka Ivana nehraje moc fér... (TV Prima)

Jihočeské Prostřeno v pátek uzavře učitelka Ivana Kučerová, která si na hosty připravila menší podvrh. Poznají, že se chlubí cizím peřím?

Jako předkrm chtěla Ivana podávat rosatbeef, což u konkurence vzbuzovalo velká očekávání. „Roastbeef mám rád, ale není sranda to udělat,“ obává se Petr. Mohl ale zůstat naprosto v klidu, protože Ivana nakupovala v řeznictví u svého bývalého spolužáka. Ten ovšem o 40 tisíc korun nesoutěží…

Při samotném servírování, hosté byli mile překvapení. Když Martina spokojeně prohlásila: „Máš to skvělý, skutečně se ti to povedlo,“ hostitelka Ivana jen skromně dodala „Děkuju.“

Jako gurmánský barbar se opět projevila Eva: „Přiznám se, že vůbec nevím, co to ten roastbeef je. Mohly by to být nějaké plněné těstovinové plátky..."

Prokouknou soutěžící Ivanin podvod nebo se nechají umlčet hovězími závitky, které v troubě nechala celou noc? Ivana nic nenechala náhodě a jako přílohu k nim připravila rýží i bramborový knedlík. Sladkou tečkou na konec je ananasová palačinka se zmrzlinou.

To už ale jde do finále a schyluje se k vyhlášení vítěze. 40 tisíc korun by určitě nejvíce ocenila Jana, která se do jednopokojového bytu chystá přivést už druhé dítě. Kdo v jižních Čechách získá nejvíc bodů? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.

Anketa

Který soutěžící si nejvíce zaslouží výhru?
Celkem 980 hlasujících



Přečtěte si
znalec
24. 9. 2011 • 08:13

kdo dělal ten rostbíf je jedno, ale byl překrásný, neví někdo, kde ho ten známý po Praze prodává, hned si koupím čtvrt kila....

illis
23. 9. 2011 • 17:38

učitelka, sice má dvě VŠ, upravit se však neumí . Chtělo by to stylistu a vizážistu. Moc mne nezaujala. Taková nemastná a neslaná. Něco je na ní zvláštního, jen nevím co.

pavucinka
23. 9. 2011 • 11:04

Někteří soutěžící se chovají urážlivě a nejedí pod různými záminkami a když je jídlo/maso/ pokažené, tak ho baští. Slušnost? Asi ne na místě. Nevím,zda bylo opravdu zkažené. Ta vana třeba také nešla umýt. Také mám starou vanu,kde je již porušený smalt. šmejděníˇ je nevkusnéˇamělo by být trochu omezené na povrchní prohlídku v přítomnsoti majitele bytu.

proxima
23. 9. 2011 • 09:36

A víte proč to maso smrdělo a jmenovalo se to obrácené řízky? Protože už to předtím někdo jedl. A ta vana, no hustýýýý, tam bych si neumyl ani boty. To si madam neudělala moc dobrou reklamu. Ale je to každého věc ... Ještě že paní nepodávala kapra, který se předtím v té vaně čachtal, to by pak byla zábava - šavlový tanec. Držíme palce paní Evě - v takovém prostředí bych spořádal i krupicovou kaši - kterou nesnáším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.