Bára Munzarová: Před »Ordinací« dala přednost nemocné mamince Hlaváčové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bára Munzarová: Před »Ordinací« dala přednost nemocné mamince Hlaváčové

Jana Hlaváčová trpí Parkinsonovou chorobou
Jana Hlaváčová trpí Parkinsonovou chorobou (Daniel Černovský)

Vážná nemoc Jany Hlaváčové (73) ovlivnila program její dcery, herečky Báry Munzarové (39). S matkou trpící Parkinsonovou chorobou chce teď trávit co nejvíce času, aby ji alespoň částečně zbavila depresí.

„Moc si přeju, aby byla zdravá! A nejvíce se těším, až se to stane,“ nepřestává doufat Munzarová. V létě byla se svou maminkou téměř nepřetržitě. Společně trávily dny u bazénu a vzpomínaly na vše, co spolu prožily, za doprovodu písní Franka Sinatry.

Po odchodu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě má Munzarová více času na své rodiče. „Pomáhám jim a jsem šťastná, že jim můžu vrátit alespoň v milimetru to, co oni dali mně,“ řekla herečka na Frekvenci 1.

Návrat Munzarové do »Ordinace« není vyloučen, ale v současné době je její prioritou nemocná maminka. „Domluvili jsme se, že se smlouva dál neprodlouží, protože nastupují nové postavy. Pokud mě v Bratislavě, kam mě odsunuli, nezabijou, tak se možná někdy vrátím,“ dodala dcera Jany Hlaváčové a Luďka Munzara.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.