Svatební fotka roku: Sexy nevěsty chtějí zabodovat podvazky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatební fotka roku: Sexy nevěsty chtějí zabodovat podvazky!

Podvazek i na párty.
Podvazek i na párty. (svatebnifotkaroku.cz)

Internetové hlasování o svatební fotku roku na našem webu Ahaonline.cz je v plném proudu a o první příčky, které zajistí lepší startovní pozici ve finále, se strhl lítý boj. Soutěžící se na něj ovšem dobře připravili.

České nevěsty zřejmě vědí, jak nejlépe zaujmout mužskou část hlasujících. Ve většině případů totiž nezapomněly do soutěžní galerie zařadit fotku, na níž se chlubí sexy podvazkem! Jeho stahování ženichovými zuby se už stalo nedílným rituálem mnoha českých svateb...

Podvazek ale často plní i jiný úkol vyplývající z pověry, že nevěsta musí mít na sobě něco starého, nového, modrého a vypůjčeného. Nejvíc podvazků ve fotogaleriích na www.svatebnifotkaroku.cz je tak právě s modrými prvky.

„Ano, vzala jsem si podvazek, protože je modrý, ale je zároveň i nový a vypůjčený. Pak už mi stačily jen staré náušnice a měla jsem to komplet,“ řekla nám jedna ze soutěžících.

Pokud vás některá ze sexy krásek zaujala, neváhejte pro ni hlasovat na stránkách Ahaonline.cz nebo Svatebnifotkaroku.cz. Ve hře je zájezd za 50 tisíc, luxusní romantický pobyt na zámku Sychrov nebo vouchery na elektroniku dle vlastního výběru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.