Tajemství smutného klauna z »Talentu«: Před smrtí bratra ho šikanovali ve vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství smutného klauna z »Talentu«: Před smrtí bratra ho šikanovali ve vězení!

Smutný klaun Jan Bajer rozplakal Lucii Bílou i diváky.
Smutný klaun Jan Bajer rozplakal Lucii Bílou i diváky. (TV Prima)

Jan Bajer (20) dojal v show Česko Slovensko má talent smutným příběhem o smrti svého staršího bratra Lucii Bílou k slzám. A to ani netušila, jakou krutou zkušeností si prošel, než došlo k tragické události v jeho rodině.

Přestože se Jan Bajer pokusil o komické vystoupení, ze své tváře nedokázal odstranit smutný výraz, k němuž má nejeden důvod. O smrti bratra se totiž dozvěděl poté, co si prožil devět měsíců drsného zacházení v kriminálu.

Do vězení se dostal kvůli porušení dopravních předpisů. „Jako mladistvý jsem řídil bez řidičáku a dostal jsem za to podmínku. Pak mě zase chytli a to už mě zavřeli,“ přiznal serveru Topky.sk smutný klaun, jehož bratr Miroslav přišel o život při jízdě na motorce.

V nízkém věku to neměl mezi zkušenými kriminálníky jednoduché: „Zločinci mi rozbili hlavu. Chtěli si mě zotročit, ale já jsem se nedal.“

Sotva Jan opustil brány věznice, čekala na něj doma tragická zpráva. „Podíval jsem se na mámu a viděl jsem, že pláče. Řekla mi, že umřel někdo blízky,“ oživil své nepříjemné vzpomínky.

Tři čtvrtě roku se Jan Bajer trápil doma a až casting »Talentu« jej přiměl k zásadnímu kroku. Přestože Jaro Slávik jeho postup nedoporučil, díky Lucii Bílé a Martinu Dejdarovi dostal šanci bojovat dál.



Přečtěte si
sacounbagoun
22. 9. 2011 • 16:03

....jsem si nevšilml, že by něco předvedl!! Za co tedy postup???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.