Uvězněný vnuk Miloše Kopeckého: Až vyjde z basy, začne další trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Uvězněný vnuk Miloše Kopeckého: Až vyjde z basy, začne další trest!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vnuk slavného herce Miloše Kopeckého (†73) Martin Vencour (24), který si odpykává ve vazební věznici Praha-Pankrác několikaměsíční trest za krádež, má více vroubků!

Jak deník Aha! včera informoval, ve věznici se Martin ocitl letos na jaře, kdy 11. dubna Městský soud v Praze zamítl jeho stížnost proti nařízení výkonu trestu. Ten mu už 22. září 2008 uložil Obvodní soud pro Prahu 3 za krádež a odsoudil ho na 8 měsíců s podmínkou na 24 měsíců.

Jenže Martin podmínku nesplnil. Ve zkušební době ho policie přistihla při řízení motorového vozidla, i když mu pražský magistrát vyslovil roční zákaz. Tím spáchal přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a byl odsouzen na dalších 6 měsíců se zkušební dobou na 18 měsíců.

Do konce roku by mohl být teoreticky opět na svobodě. Jenže jakmile opustí brány věznice, začne se mu odměřovat druhý trest. Pokud ani tuto podmínku nedodrží, mohl by se ve vězení ocitnout brzy zase. Co na to Martinova máma, Kopeckého jediná dcera Barbora Vencourová?

„To se může stát každému,“ odsekla rozčileně na otázku deníku Aha! a více se k věci nechtěla vyjadřovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.