Těhotná Jitka Čvančarová: Poprvé promluvila o svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Jitka Čvančarová: Poprvé promluvila o svatbě!

Už za několik dnů by si Čvančarová měla vzít tanečníka Petra Čadka.
Už za několik dnů by si Čvančarová měla vzít tanečníka Petra Čadka. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, STOCK/Jiří Turek)

Herečka Jitka Čvančarová (33) chystá svatbu s tanečníkem Petrem Čadkem (32), kterou se snažila utajit před veřejností. Samým štěstím se však chtěla pochlubit alespoň kamarádům.

„Budu se vdávat! Jsem ráda, že už jsem stihla všechno ohledně svatby zařídit, jsem strašně šťastná. Zvládla jsem to všechno sama,“ rozvykládala se Čvančarová na charitativní akci UNICEF, do které se krátce před svatbou i aktivně zapojila.

Vyrobila jednu z panenek, která půjde do aukce, přitom panenky už možná bude brzy potřebovat doma. Kromě svatby se totiž provalila i informace, že sexy bruneta čeká miminko, a svatba je tak zřejmě jen důsledkem jejího těhotenství.

Na včerejší akci ještě nebylo na herečce nic znát, měla ale volnější šaty, takže mohla klidně maskovat bříško.



Přečtěte si
franta15
20. 9. 2011 • 23:01

Jitka je moc sympatická a zaslouží si to nejlepší. Spolu jsou pěkný pár, jenže Čadek na mně působí od začátku dojmem floutka, který ještě není připravený na manželství a dítě. Je to bohém, který se doteď rád otočil za každou sukní. Teď se ukáže jestli má Jitku opravdu rád a bude umět žít i rodinným životem nebo ho budou pořád víc přitahovat dobrodružné sexy ženské typu Andrei "V.". Jitce to za zkoušku určitě stojí, Čadek je zajímavý a sexy chlap a měl by se snažit aby neskončil tak jako třeba manžel jedné naší přední modelky /S./

b.r.s.a
20. 9. 2011 • 20:17

oba dva i když p.Čadek se mě víc líbil v černých vlasech.Ale to není podstatné.Přeju moc štěstí a spokojenosti a lásky a tolerance a zdravé mimčo a ........atd. Jsou nádherný pár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.