Gabriela Gunčíková: V Let´s Dance to schytala od exmilence Banášové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gabriela Gunčíková: V Let´s Dance to schytala od exmilence Banášové!

Gábina Gunčíková s tanečním partnerem.
Gábina Gunčíková s tanečním partnerem. (reprofoto TV Markíza)

Gabriela Gunčíková (18) po zpěvu vsadila na tanec, ale ani účast ve slovenské show Let´s Dance pro ni není žádnou výhrou. Na parketu dělá podle jejího tanečního partnera Petra Modrovského (27) spoustu chyb a těžce vybojovala postup do dalšího kola.

Modrovský má se soutěží bohaté zkušenosti. V minulosti už k vítězství přivedl herečku Zuzanu Fialovou i zpěvačku Nelu Pociskovou. S Gábinou to ale nebude mít vůbec jednoduché. Otevřeně přiznal, že má při tanci velké mezery.

„Ruce jí někdy padají, hlava jí padá… je tam spousta nedostatků, je to na dlouho,“ řekl o tanečních schopnostech Modrovský, který se letos rozešel s moderátorkou Let´s Dance Adelou Banášovou.

I přes nedostatky ale Gunčíková postoupila do dalšího kola a soutěž opustila operní diva Sisa Sklovska. Tentokrát to ale bylo jen o chlup, protože porota obě účastnice Let´s Dance ohodnotila stejným počtem bodů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.