Samuraj s mečem vyděsil Slávika: To bylo o milimetry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Samuraj s mečem vyděsil Slávika: To bylo o milimetry!

Vzduchem zasvištěl meč, rozsekl okurku a zastavil se jen pár milimetrů nad lebkou Jaro Slávika.
Vzduchem zasvištěl meč, rozsekl okurku a zastavil se jen pár milimetrů nad lebkou Jaro Slávika. (TV Prima)

Kromě toho, že porota často rozhoduje o budoucí kariéře, a tedy i životě soutěžících, musí někdy nasadit vlastní životy pro vylepšení show. Na castingu v Brně, jehož sestřih dnes uvidíme, se porotci Martin Dejdar (46) s Jaro Slávikem (37) stali obětí japonského samuraje, který si na nich zkoušel ostří katany! A nervydrásající vystoupení se nakonec neobešlo bez zranění.

Samuraj Hayashi, který jezdí po celém světě s nebezpečným vystoupením, předvádí své umění se zavázanýma očima. Během účinkování v castingu si pro svoji show vybral dva dobrovolníky a jak jinak než přímo porotce Martina Dejdara a Jaro Slávika. Martin Dejdar natáhl paži, aby na ní samuraj poslepu mohl sekat jednu okurku za druhou! Publiku tuhla krev žilách.

„Po té show mi zůstala památka, škrábnutí na levém předloktí. Copak můžete sedět a nepohnout se ani o milimetr, když vám jde o život a srdce vám chce vyskočit z těla?“ komentoval svůj zážitek Dejdar. A Jaro Slávik na tom nebyl o nic lépe. Okurky, ze kterých samuraj rychlými švihnutími dělal salát, měl přímo na hlavě.

Klaun všechny rozplakal

Došlo také na dojemný příběh Jana Bajera, který je povoláním zedník. Porotě přišel předvést smutného klauna a do svého hereckého vystoupení zařadil i beat box. Úspěch však nesklidil, porotu nezaujal. Lucie Bílá si ale všimla, že má strašně smutné oči.

Když se ho zeptala proč, začal smutný klaun vyprávět. Měl obrovský a silný vztah ke svému staršímu bratrovi, se kterým vystupovali po diskotékách. Starší brácha mu nahrazoval otce, kterého nikdy nepoznali. V patnácti si Jan půjčil auto, vykoupal ho v rybníku a stal se z něj chronický průšvihář. Nedávno se dostal i do vězení v naprosto nešťastnou dobu, kdy měl jeho bratr Miroslav vážnou autonehodu a zemřel. Jan se s ním nemohl ani rozloučit.

„Své vystoupení dělám proto, abych udržel bratrovu památku,“ řekl porotě i publiku smutný klaun a divadlem se rozhostilo hrobové ticho. Lucii Bílé začaly stékat slzy po tvářích...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.