Alice Bendová na nemocničním lůžku: Co se jí stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alice Bendová na nemocničním lůžku: Co se jí stalo?

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka a hvězda »primáckých« seriálů Alice Bendová teď neprožívá nejšťastnější chvíle. Rozvádí se se svým manželem Václavem Bendou a navíc nedávno podstoupila operaci slepého střeva.

Teď jsme Alici opět zastihli položenou na nemocničním lůžku. Co se jí stalo? Zhoršil se snad znovu její zdravotní stav?

Kdepak, Alice s dcerou Aličkou dorazila do fakultní nemocnice Na Bulovce ve společnosti Evy Decastelo a Michaely Dolinové kvůli charitativním účelům. Společně předaly Gynekologicko-porodnickému oddělení dvě nemocniční lůžka, která věnovala nemocnici firma Proma Reha z České Skalice.

A zatímco si Alice s dcerou na jednom z lůžek spokojeně lebedily, Michaela Dolinová přispěchala do nemocnice rovnou od lékaře, protože ji trápí zánět v zubu. „Jsem pod silnými antibiotiky, ale dvakrát dobře mi není. A to ještě dnes spěchám na první hodinu, kterou na konzervatoři odučím,“ svěřila se.

Akce se zúčastnil ředitel Fakultní nemocnice Na Bulovce MUDr. Petr Zajíc, který uvedl, že si darů pro nemocnici velmi váží, nebo i náchodský senátor Petr Pakosta, jenž vyzvedl podporu královéhradeckých společností, pomáhajících po celé České republice, stejně jako pořadatele akce, Davida Novotného.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.