Herečka Katie Holmes: Bojí se tmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Katie Holmes: Bojí se tmy!

Katie Holmes slyší hlasy...
Katie Holmes slyší hlasy... (Hollywood Classic Entertainment)

Kvůli strachu ze tmy se Katie Holmes (32) obává v noci vylézt z postele. A není se čemu divit, v jejím domě se totiž ozývají děsivé skřeky, které nabádají k nebezpečným věcem…

Katie se naštěstí nezbláznila, ale tajemné hlasy vyslyšela v hororu Nebojte se tmy, který právě dorazil do českých kin. Partnerka Toma Cruise si v něm zahrála zoufalou ženu, která se snaží ve strašidelném domě zachránit dceru svého přítele. Ten ovšem děsivá varování neslyší a bude těžké jej přesvědčit o tom, že jejich dům ukrývá strašlivé tajemství.

Tajemné hlasy začnou malou Sally lákat poté, co ve sklepě otevře zapečetění krb. Tím zlým silám otevře cestu do našeho světa a celé rodině tak připraví kruté okamžiky.

Katie Holmes se poslední dobou ve filmech příliš často neobjevuje a většinu času věnuje péči o dcerku Suri (5). V Nebojte se tmy si vyzkoušela, jaké to je, když se rodina ocitne v krizové situaci, což jí nejspíš v domácnosti s Tomem Cruisem (49) nehrozí. Aby na plátně působila přesvědčivě, opakovaně si pouštěla kultovní horory Vymítač ďábla a Rosemary má děťátko.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.