Jennifer Aniston v slzách: Máma ochrnula po mrtvici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jennifer Aniston v slzách: Máma ochrnula po mrtvici!

Herečku doprovázel do špitálu její nový přítel Justin Theroux (40).
Herečku doprovázel do špitálu její nový přítel Justin Theroux (40). (Profimedia.cz, ara)

Rozrušená a se slzami v očích rozrazila dveře nemocnice v Los Angeles hollywoodská herečka Jennifer Aniston (42). Příčinou byl strach o mámu, bývalou modelku Nancy Dow (74), kterou o víkendu postihla těžká mrtvice.

Je ve vážném stavu, zatím nemluví a je zcela ochrnutá. Jennifer proto celou návštěvu proplakala. Zřejmě si až nyní uvědomila, jak moc je jí maminka vzácná, a litovala těch více než 10 let, kdy spolu kvůli žabomyším sporům téměř nepromluvily.

Aniston se s mámou přestala stýkat v roce 1996. Tehdy už se dostávala na výsluní a chtěla za každou cenu ubránit své soukromí. Nancy, která ji od jejích devíti let vychovávala sama, protože otec utekl do rodného Řecka, si ale v televizním rozhovoru pustila pusu na špacír a promluvila o jejich komplikovaném vztahu.

Oleje do ohně ještě přilily její memoáry, v nichž do intimních detailů popsala románky své ratolesti s hollywoodskými hvězdami včetně jejího tehdejšího vztahu s Bradem Pittem (47). Když se pak Jennifer v roce 2000 za Pitta vdávala, matku vůbec nepozvala! Usmířily se teprve před třemi lety...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.