Ředitel ČT Janeček a moderátorka Toušlová - Rozchod! Ale na jak dlouho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ředitel ČT Janeček a moderátorka Toušlová - Rozchod! Ale na jak dlouho?

PRAHA – Italské manželství prý připomínal téměř osmiletý vztah generálního ředitele České televize Jiřího Janečka (50) a jeho oficiální milenky, moderátorky Událostí Ivety Toušlové (38)!



„Jejich hádky jsou na denním pořádku, ona je docela přísný generál, scházejí a rozcházejí se každý den,“ tvrdí zdroj deníku Aha! z ČT, který nevěří, že by rozchod Janečka s Toušlovou trval déle než život jepice.

Kliknutím zvětšetePravdou prý je, že Ivetě Toušlové vadí, že se Janeček stále nerozvedl se svou manželkou, se kterou má dva syny. „Slibů už bylo dost, snažím se dát svému životu řád,“ hlásá Iveta, které se za Janečkova ředitelování daří v televizi více než dobře. „Podle mě je to další pokus, jak donutit Janečka k rozvodu,“ dodává zdroj z České televize. Podobně v českém šoubyznysu funguje i vztah Agáty Hanychové a Sámera Issy, kteří se také rozcházejí a scházejí ve čtrnáctidenních intervalech, čímž vyvolávají u svých blízkých tolerantní úsměvy. Jenže těm je pod dvacet...


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.