Michaela Ochotská po rozchodu: Nabrnkla si Jandáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michaela Ochotská po rozchodu: Nabrnkla si Jandáka!

Moderátorka samozřejmě po rozchodu hledá novou známost.
Moderátorka samozřejmě po rozchodu hledá novou známost. (Aha! – David Kundrát, Jaroslav Benda, ara)

Moderátorka »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (26) se po rozchodu s Adrianem Pituchem (29) oklepala a už si i nabrnkla nového milence! Podle informací deníku Aha! jím je syn bývalého ministra kultury, herce a poslance za ČSSD Vítězslava Jandáka (64) – Vítězslav Jandák ml. (29).

„Je to pohledný chlápek, dobře finančně zabezpečený, jezdí v BMW a to na Míšu zabírá. Takže párkrát spolu někde byli na večeři, dokonce i někde na prodlouženém víkendu,“ tvrdí dobře informovaný zdroj z Novy.

„Vše, co se týká mých přítelkyň či partnerek, je jen moje soukromá věc,“ mlží Jandák junior. Každý ale ví, že stejně jako jeho otec v mládí patří mezi »donchuány« a vnadné blondýny přímo zbožňuje.

A zatímco mladý Jandák mlžil, jeho táta prozradil víc. „Syn se mi se svými známostmi nesvěřuje, drží se hesla, že gentleman o svých nocích nemluví,“ začal opatrně.

„Ale ze strany jeho přátel jsem zaslechl, že spolu byli někde ve večerních hodinách viděni. Jestli je to ta blondýna ze zpráv na Nově, tak má dobrý vkus,“ přidal už se smíchem Vítězslav Jandák senior. Ochotská se mu zkrátka velmi zamlouvá a takovou snachu by do rodiny bral všemi deseti!

A ani Ochotská by nemusela litovat – rodina Jandáků je dobře zabezpečená. Vlastní vilu v Praze, srub v jižních Čechách, statek pod Řípem, několik pozemků a na kontě slušné úspory... „Nebudu se k ničemu vyjadřovat. Jsou to moje soukromé věci,“ dodala Ochotská.



Přečtěte si
defakto
15. 9. 2011 • 13:07

vleze do postele snad každému kdo má drahé auto a projeví o ní zájem ! Pak když později zjistí , že dotyčný není multimilionář raději balí kufre a brzy je znovu "zamilovaná" do jiného pracháče!

ivoadler
15. 9. 2011 • 10:14

rodina Jandáků je dobře zabezpečená. Vlastní vilu v Praze, srub v jižních Čechách, statek pod Řípem, několik pozemků a na kontě slušné úspory. To je sice hezký, ale tento majetek nevynáší téměř žádný peníze. Jó takhle továrnu na spoďáry, autovrakoviště nebo sběrnu drhotných surovin, to je jiný kafe. Kdo chce žít na vysoký noze, musí mít trvale vysoký příjmy, jinak spláče nad výdělkem. Co vlastně dělá mladej Jandák? Zařídil mu tatínek nějaký teplý místo?

jiriforman
14. 9. 2011 • 04:13

Taky si myslím, že by jsi mohl vycestovat na delší dobu. Nejlíp navěky.

illis
13. 9. 2011 • 20:10

pokud bude mladý po taťkovi , tak nenechá jedinou sukni na pokoji. Potkávat častěji starého Jandáka, tak to jsou tedy vyhlídky , nevím, nevím zda to je dobrý výběr.

aznom
13. 9. 2011 • 19:54

Pánbůh zaplať.Blbové,těch tu máme dostatek opruze!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.