Adriana Sklenaříková: Chystá další svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adriana Sklenaříková: Chystá další svatbu!

Adriana a její nová láska v Paříži.
Adriana a její nová láska v Paříži. (Profimedia.cz)

Francouzský fotbalista Christian Karembeu (40) stojí dávno mimo hru, neboli v ofsajdu. Jeho slavná manželka, slovenská supermodelka Adriana Sklenaříková (39), s ním nejdříve přestala spát, pak se dokonce odstěhovala a dnes už se v pohodě promenuje – a i vášnivě líbá – s milencem v ulicích Paříže!

Právě tam totiž dvojici přistihl »při činu« pozorný fotograf. Rodačka ze slovenského Brezna, jejíž 125 centimetrů dlouhé nohy jsou stále zapsány v Guinnessově knize rekordů jako nejdelší ve světě modelingu, si novou lásku zjevně užívá a s publicitou si hlavu příliš neláme. Ale kdo je Adrianin tajemný vyvolený?

Jmenuje André Ohanian, je zhruba o deset let starší, a jde o bohatého podnikatele původem z Marseille, který ovšem už přes dvacet let žije v  marockém Marakéši. Tam mu patří nejlepší restaurant Palais Jad Mahal i exkluzivní noční klub pro 300 lidí a také několik dalších mezinárodních společností.

„Jsem zadaná, ale je to velmi soukromá záležitost, nechci o tom hovořit,“ říká Adriana.

Konec 13 let trvajícího manželství ohlásila krásná modelka už v březnu. Karembeu od ní dostal červenou kartu a musel z manželského hřiště.

Nový milenec jí vrátil chuť do života. V srpnu se opalovali na řeckém ostrově Santorini, teď společně obdivují krásy Paříže. Ale jejich plány jsou ještě vážnější – před koncem roku se mají v Marakéši brát! A bude to prý svatba jako z pohádek Tisíce a jedné noci.



Přečtěte si
tatu
3. 5. 2015 • 08:08

Proboha!!! Vždyť to jsou už druhý nebo třetí rok manželé!!!Za co vás am v redakci platí???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.