Nevěsta s »kérkou«: Jak se vám líbí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěsta s »kérkou«: Jak se vám líbí?

Nevěsta s tetováním, jak se vám líbí?
Nevěsta s tetováním, jak se vám líbí? (Svatební fotka roku)

Exkluzivní soutěž Ahaonline.cz o nejkrásnější svatební roku pokračuje a i v druhé kolo je plné fotek krásných nevěst v klasických i netradičních šatech, situacích i doplňcích...

Pokud pravidelně sledujete nově přihlášené fotografie do druhého kola soutěže Svatební fotka roku, ta s Marií a Tomášem, určitě nemohla uniknout vaší pozornosti. Pár, který je na fotkách stylizovaný podobně, jako postavy na proslulých fotkách Jana Saudka, upoutá na první pohled.

Půvabná nevěsta v šatech bez ramínek odhalila své masivní tetování po celé ruce, které znázorňuje jakýsi ornament s barevným nádechem ladícím jak ke kytici, tak i k ženichově košili a ozdobě ve vlasech. Do soutěžní galerie páru se na další fotky můžete podívat ZDE.

Anketa

Líbí se vám tetování na ruce nevěsty?
Celkem 481 hlasujících


Myslíte si, že vaše svatební fotky jsou hezčí? Na nic nečekejte a přihlaste je do soutěže! Už za týden končí nabírání fotek do prvního kola...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.