Hokejista Jan Marek (†31): Tátou byl jen dva měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hokejista Jan Marek (†31): Tátou byl jen dva měsíce!

Jan Marek s manželkou Lucií a »malým Honzíkem«.
Jan Marek s manželkou Lucií a »malým Honzíkem«. (archiv Jana Marka)

Havárie ruského letounu připravila o tatínka teprve dvouměsíčního Honzíka. Hokejový útočník Jan Marek zemřel společně se dvěma českými kolegy z týmu Lokomotiv Jaroslavl.

Jan Marek přitom kvůli synovi zvažoval, že zvolní svou sportovní kariéru. Nakonec do KHL nastoupil, což se mu stalo osudným. Rodinné štěstí si bohužel příliš dlouho neužil.

Letáni, které se stalo Janu Markovi osudným, bylo vždy jeho noční můrou. „Létat se hodně bojím. Když jsme nedávno přistávali v Magnitogorsku a fouknul nám boční vítr, tak jsem měl pěkně zpocené ruce...," řekl před dvěma lety v rozhovoru pro Lidové noviny.

Marek do týmu Lokomotiv Jaroslavl nastoupil na konci července. „Nedovedu si představit, že bych byl v Rusku delší čas bez rodiny. A pokud se nedej bože cokoli stane, jsem připraven se hned vrátit za nimi domů. Nejsem blázen a vím, že oni jsou pro mě úplně nejvíc," svěřil se před odchodu do Ruska serveru TN.cz



Přečtěte si
supec229
8. 9. 2011 • 09:53

Hmm když to bereš takhle...A co začít uvažovat jako člověk??Je úplně jedno co ti chudáci dělali.To by se mohla zlehčit takhle každá tragédie.Hold když se tě to netýká tak myslíš na žvanec....Přeju ti aby jsi nikdy nestratil něco na čem ti záleží...

b.r.s.a
8. 9. 2011 • 09:12

Nejhorší na tom je,že teď jsou rodiny v šoku a svým způsobem tomu nevěří.Ale až to dojde ...... Mě umíral manžel 8 měsíců ,dvě malé děti jsme měli a teprve až pak Nic se nedá jen snad upřímnou soustrast a pak se jen snažit držet .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.