Hokejista Eliáš prodává luxusní byt: Za 40 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hokejista Eliáš prodává luxusní byt: Za 40 milionů!

Tady budou mít v Praze nové bydlení.
Tady budou mít v Praze nové bydlení. (Aha! – Mária Rušinová, David Kundrát, ČTK – Michal Doležal)

Hokejový útočník Patrik Eliáš (35) se zbavuje majetku. Už několik měsíců se totiž snaží prodat svůj luxusní byt v Praze na Strahově. A není divu, že se o něj potencionální majitelé zrovna neperou. Vždyť za něj chce 40 milionů korun!

Deníku Aha! se ozval jeden ze zájemců o koupi bytu a popsal nám, v jakém luxusu si hvězda hokejového klubu New Jersey vlastně žije. „Realitní kancelář mi nechtěla prozradit jméno majitele, až od sousedů jsem se dozvěděl, že rezidenční penthouse patří Patriku Eliášovi,“ prozradil člověk, který si byl byt nedávno prohlédnout.

Co »loft« za 40 milionů korun nabízí? V první úrovni společenský prostor, jež tvoří obývací pokoj s dvojitou výškou stropu a vstupem na terasu, jídelnu, toaletu a obytnou kuchyň se vstupem na předzahrádku. V horním patře jsou umístěny 2 ložnice, 2 koupelny a galerie s průhledem do obývacího pokoje.

A proč se bohatý hokejista bydlení zbavuje? „Majitel si staví dům a byt byl upravený pro svobodného mládence, což už není. Oženil se, má holčičku...,“ řekla Linda Martynková z realitní kanceláře Svoboda&Williams.

Eliáš si navíc kupuje v Praze rodinné sídlo. Podle katastru nemovitostí si s manželkou, někdejší televizní rosničkou Petrou Volákovou (33) a osmiměsíční dcerkou Sophií Gabrielou, na začátku června koupili prvorepublikovou vilku s garáží v pražské rezidenční čtvrti ve Střešovicích.

Hodnota domu se blíží ceně prodávaného bytu, jedná se totiž o památkově chráněné území. „Je pravda, že byt prodáváme, ale víc to komentovat nehodláme,“ potvrdila deníku Aha! Petra.



Přečtěte si
seba
7. 9. 2011 • 22:26

Plácáš nesmysly, čtu tady to, co jsi tu sesmolil/a a mám naprosto jasno, kdo jsi a co jsi. Nevím proč se vůbec k tomu článku vyjadřuješ, když se na ně nedá ani koukat a ani je poslouchat. Sám/a vidíš, co jsi zač. Kecy, kecy a zase jenom kecy, že ?

seba
7. 9. 2011 • 07:13

Ty a všechny další, můžete jenom tiše závidět, protože si žádný takový luxus v životě nepořídíte. Čiší z vás zášť a závist.

bobosa
6. 9. 2011 • 19:36

Prisernej a totalne nevkusnej byt..ta kuchyn pokud to je kuchyn mi pripomina mistnost v krematoriu..bleeeeeeeeeeee

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.