Hvězdy v Česku: George Michael, Lenny Kravitz i Rihanna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy v Česku: George Michael, Lenny Kravitz i Rihanna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nevěste hlavu, že je léto za námi a spolu s ním i spousta festivalů. Agentury Livenation a  D SMACK U PROMOTION pro vás totiž připravily jednu hudební lahůdku za druhou! Těšit se tak můžete nejen na jeden z nejúspěšnějších muzikálů všech dob Mamma Mia!, ale i na kontroverzní kapelu Rammstein, romantického George Michaela, Morcheebu nebo Lennyho Kravitze a Rihannu! Stačí si jen vybrat...

Mamma Mia!
22. - 25.09.2011, 19:30, O2 arena, Praha
Vstupenky: 1 100 - 1 500 Kč
Muzikál inspirovaný jedinečnými skladbami švédské skupiny Abba vypráví o
životě na malém řeckém ostrově. V předvečer své svatby, v touze poznat svého pravého otce, přivádí nevěsta na ostrov tři muže, kteří se mihli životem její matka před dvaceti lety.

Morcheeba
7. 10. 2011, 20:00 KC Vltavská, Praha
Vstupenky: 800 Kč + poplatky
Fenomenální zpěvačka Skye Edwards a bratři Paul a Ross Godfreyovi loni našli opět k sobě cestu a natočili nové album Blood Like Lemonade.

Zdá se, že kapela došla ke svému nejlepšímu albu své patnáctileté historie. Na téhle cestě Godfreyovi hráli od malých sálů až po velké haly, i pro 60 0000 nadšených fanoušků v Brazílii a v Číně. Ale po čtyřech úspěšných albech se skupina rozdělila. Skye se vydala na sólovou kariéru. Její vokální
náhrada v Morcheebě bratry ale příliš neuspokojila a na jejich šestém albu Dive Deep bylo z Morcheeby prakticky jen duo s hostujícími vokalisty. Pak se rozdělili i bratři – Paul odjel na jih Francie a Ross se přestěhoval do Hollywoodu.

“Vždycky jsme chtěli se Skye znovu spolupracovat,” říká Ross. “ Po prvních čtyřech deskách se mezi námi vytvořilo silné kouzlo, ale pauza byla nevyhnutelná a Skye toužila natočit si desku sama. Před šesti měsíci jsme se náhodou potkali v Londýně a dohodli jsme se, že dáme řeč o nové možné desce. Poslali jsme jí pár věcí, ona do nich dodala melodie a když jsme to slyšeli, kouzlo bylo zase zpátky!"

Rammstein
12.11.2011, O2 arena, Praha
Vstupenky: 1090 – 1690 Kč
Velmi silné jádro kapely tvoří perfektní souhra kytaristů Richarda S. Kruspe
- Bernsteina a Paula Henryho Landerse ve skvělém doprovodu baskytary
Olivera Riedela a bubeníka Christopha "Doom" Schneidera. Samozřejmě nelze opomenout výjimečný talent klávesisty doktora Christiana "Flake" Lorenze, jehož klávesy dotvářejí nezaměnitelný zvuk kapely. Frontmanem kapely
je zpěvák Till Lindemann, který je v součastné době bezpochyby jedním
z nejosobitějších vokalistů na světě. Rammstein během koncertů vytváří
velkolepou show, která nechá chladným málokoho. Že to pánové naživo opravdu umí, se české publikum přesvědčilo naposledy v roce 2009.

George Michael
14.11. 2011, O2 arena, Praha
Vstupenky: 1090 – 1990 Kč
Jedna z největších osobností britské hudební scény a jeden z nejoblíbenějších
interpretů vůbec, George Michael, ještě nikdy neabsolvoval takovéto turné;
nejenom že bude pečlivě vybírat ze svých vlastních písní, zahrnující všechny
jeho největší hity téměř třicetileté kariéry, ale dojde i na některé z jeho
oblíbených písní od jiných interpretů. Všechny skladby budou upraveny a
přearanžovány pro orchestr, který bude George Michaela doprovázet na všech
jeho koncertech.

Lenny Kravitz

15.11.2011, O2 arena, Praha

Vstupenky: 1090 – 1790 Kč

Lenny Kravitz je považován za jednoho z nejlepších rockových hudebníků naší doby, jeho tvorba je široké veřejnosti známa natolik, že vyjmenovávání všech jeho úspěchů by bylo plýtvání časem. Jednoduše řečeno, Lenny Kravitz je synonymem slova rock ´n´ roll.


Rihanna
7.12.2011, O2 arena, Praha
Vstupenky: 990 – 1690
Třiadvacetiletá Rihanna pochází z Barbadosu a její tvorba je ovlivněna popem, R&B, reggae nebo dancehallem. Rihanna se po světě proslavila hity jako ‘Pon de Replay’, ‘SOS’, ‘Unfaithful’, ‘Break It Off’ nebo ‘Umbrella’ a ‘Shut Up and Drive’. Její kariéru odstartovala náhoda, když se na dovolené setkala s producentem Evanem Rogersem, jenž jí pomohl nahrát první vlastní písně, které se pak jeho zásluhou dostaly do rukou populární Jay-Z.  V roce
2009 se přihlásila titulem ‘Rated R’, loni vydala desku ‘Loud’.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.