Martina Gavriely: Milenci pořídila »falešnou« kytaru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martina Gavriely: Milenci pořídila »falešnou« kytaru!

Marcus Tran a Martina Gavriely
Marcus Tran a Martina Gavriely (Roston production)

Takové překvapení Marcus Tran určitě nečekal. Jeho milenka Martina Gavriely (32) mu k 26. narozeninám chtěla dát kytaru, ale kvůli finanční tísni musela zvolit levnější alternativu.

Oslava, které se účastnili i členové kapely Kabát, proběhla v naprostém utajení a Marcus neměl do poslední chvíle tušení, co se pro něj chystá. „Byl jsem dojatý. Martina mi řekla, že jdeme do kina a na véču a vůbec jsem nic netušil. Nechápu, jak to dokázala. Řekla mi, že jdeme na drink do baru Bar Bar. Bylo tam úplně zhasnuto a když jsem vešli, tak už tak všichni čekali a nadšeně tleskali,“ řekl Tran.

Gavriely si pro něj připravila bačkory a kytaru. Na tu pravou si ale mladý milenec bude muset ještě počkat. Martina po vyhazovu z Primy nejspíš nemá na rozhazování. „Dostal svoji vysněnou kytaru. Na tu pravou za třista tisíc nemám,“ prozradila bývalý moderátorka VIP zpráv.

Bačkory byly naštěstí pravé. Marcusovi se snad budou při výchově jejich dvou dětí Jessicy (10) a Antonia (8) hodit. Na oslavě, jejíž součástí byl křest CD k muzikálu Naháči, se tvářili jako spokojená rodinka.



Přečtěte si
aznom
6. 9. 2011 • 12:04

Jak si mohla točit "péčka" poklade,když vypadáš jako ožralej netopejr? Pac a pusu příšero!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.