Druhá řada »talentu«: Došlo na urážky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Druhá řada »talentu«: Došlo na urážky!

Martin Dejdar, Lucie Bílá a Jaro Slávik. Tato trojice porotců určí, kdo letos bude bojovat o vítěz-ství ve druhé řadě soutěže Česko Slovensko má talent.
Martin Dejdar, Lucie Bílá a Jaro Slávik. Tato trojice porotců určí, kdo letos bude bojovat o vítěz-ství ve druhé řadě soutěže Česko Slovensko má talent. (Aha! – Marek Pátek, TV Prima)

Jen s jednou podstatnou změnou se na televizních obrazovkách rozjela druhá řada soutěže Česko Slovensko má talent. Porotce Jana Krause (58) nahradil Martin Dejdar (46). Jinak je obsazení porotců a moderátorů navlas stejné jako před rokem. A i letos bude žřejmě vedle velkých pochval také pořádně dusno.

„Po první sérii jsem si myslela, že ve druhé mě už nic nepřekvapí. Mýlila jsem se. Účinkující se za ten rok posunuli ještě dál. Už mám i pět favoritů. Bude to bomba!” prozradila porotkyně Lucie Bílá (45).

Hned dva adepti, kterým není ani deset let, mají reálnou šanci dostat se do finále. Všechny zaujal teprve devítiletý bubeník Walter Protschka. Skladbou z repertoáru Lennyho Kravitze porotu doslova zvedl ze židlí! Ještě větší úspěch však sklidila devítiletá Diana Klashová, která svým zpěvem nadchla nejen přítomné obecenstvo, ale především porotu.

„Prosím tě, dovol mi, abych mohla stát na jevišti vedle tebe,“ složila talentované Dianě poklonu popová královna. „Tohle je největší zpěvačka, jakou jsme měli loni i letos. Nic lepšího nepřijde, věřte mi,“ dodala ještě Bílá.

V první díle zářila i magnetická žena Jiřina Zajíčková, která na svém poprsí dokáže udržet i žehličku. Tahleta »prsatice« velice zaujala  porotce Martina Dejdara.

O tom, že i dechovka může být zajímavá, přesvědčila Hradišťanka, která zahrála hity slavné rockové skupiny Queen. Když spolu muži tančí – tak by se pak dalo jednoduše popsat vystoupení Milana Hradeckého a Davida Valčuhy. Jejich paso doble však zvedlo ze sedaček nejen porotu, ale i celé Mahenovo divadlo, kde se talentová show natáčela.

Největší trapas prvního kola

Mirek Stuchlík předstoupil před porotu se slovy: „Mám talent na debilizmus.“ Stuchlík se rozhodl zpívat a vybranou píseň si přetextoval podle svého gusta. Směrem k divákům a porotcům tak zněl proud nadávek a vulgarismů, které se snažil vtěsnat do melodie. Porotu jeho výstup pořádně rozladil. Nejenže ho okamžitě ze soutěže vyhodili, ale ještě si od něj vyžádali zpět autogramy, které mu před vystoupením věnovali.

„Už více než dvacet let dávám ke každému atogramu srdíčko, ale to jeho přeškrtnu,“ okomentovala to Lucie Bílá. Jaro Slávik, autogram rovnou před všemi roztrhal. Účinkující Mirek byl v šoku. „Toto jsem si o nich opravdu nemyslel! Klesli v mých očích, vždyť to byla legrace,“ kroutil hlavou Stuchlík.

Honoráře poroty

  • Martin Dejdar – 1 900 000 Kč
  • Lucie Bílá – 1 200 000 Kč
  • Jaro Slávik – 500 000 Kč

Honoráře moderátorů

  • Martin Pyco Rausch – 500 000 Kč
  • Jakub Prachař – 500 000 Kč

»Jízdní řád« soutěže

Pravidla jsou stejná jako u první řady. Změnil se ale systém vysílání. Sestřihů z divadelních kol bude letos osm (v loňském roce bylo pět). Velký třesk proběhne skoro stejně jako v minulém ročníku. Část soutěžících bude rovnou postupovat, část rovnou vypadne a poslední část se utká o účast v semifinále v takzvaných battlech.

Z velkého třesku tak vzejde sedmadvacet semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat pouze ze tří semifinále (loni bylo sedm) po devíti soutěžících. Ve finále se utká 11 nebo 12 lidí, to bude během soutěže ještě dodatečně upřesněno.

8 divadelních kol - 4. 9., 11. 9., 18. 9., 25. 9., 2. 10., 9. 10., 16. 10. a  23. 10.

Velký třesk - definitivní výběr semifinalistů (3 x 9 = 27): 30. 10.

3x semifinále: 6. 11., 13. 11., 20. 11.

Finále: 27. 11.



Přečtěte si
juaneza
6. 9. 2011 • 18:14

Cim dale trapnejsi je ten porad ,porota zesmesnuje soutezici a sami jsou o saskove Bile uz asi moc zpivani nesype tak se ztrapnuje tu.Slavik nevim kde ho vyhrabali Pan dulezitej ,moderatori vzadu to samo mluvi do ukazek stupidity a potom neni nicemu rozumet .Uroven proste nulova.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.