Jiřinu Jiráskovou opět trápí zdraví: Teď musí na operaci očí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jiřinu Jiráskovou opět trápí zdraví: Teď musí na operaci očí!

Jirásková je velká bojovnice. Přestože jí trápily velké bolesti, odehrála v pátek a v sobotu dvě představení. Teď ale musí zpátky do nemocnice.
Jirásková je velká bojovnice. Přestože jí trápily velké bolesti, odehrála v pátek a v sobotu dvě představení. Teď ale musí zpátky do nemocnice. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Oblíbenou herečku Jiřinu Jiráskovou (80) zase začalo zlobit zdraví a dokonce musí podstoupit další operaci! Po trápení se zažívacím traktem, kyčelním kloubem a páteří ji zrazuje zrak.

„Plánuji operaci očí, potřebuji zlikvidovat šedý zákal. Jsem stará, slábnou mi oči,“ prozradila umělkyně. Zákroku se nebojí, jelikož se provádí ambulantně a nemusí podstoupit anestezii, která by se jí kvůli oslabenému organismu mohla stát osudnou.

Herečka momentálně natáčí pravděpodobně svůj poslední film Školní výlet, kde si zahraje po boku Stanislava Zindulky (79), Kamily Moučkové (83) či Lubomíra Lipského (88).

„Myslím si, že v tom budu nejlepší,“ žertovala Jirásková o důvodu, proč roli i přes chatrný zdravotní stav přijala.

Autor:  šal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.